Elonas Muskas prisipažino – „aš labai bijojau, kad iš Cybertruck nebūtų šnipšto“  (12)

Sakyti, kad neseniai pristatytas elektrinis pikapas „Cybertruck“ susilaukė daug dėmesio, būtų net per kuklu. Apie šį automobilį kalba visas pasaulis. Vieni vis dar prisimena, kaip per oficialų pristatymą dužo automobilio stiklas, ko neturėjo nutikti, o kiti iki šiol negali patikėti tokia netradicine automobilio išvaizda ir „Tesla“ kompanijai žeria priekaištus. Dabar ir Elonas Muskas prisipažino, kad turėjo abejonių dėl „Cybertruck“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Aš nebuvau tikras ar daug žmonių jį pirks, ar niekas nepirks“, - prisipažino Elonas Muskas, kalbėdamas apie „Cybertruck“.

Pasirodo, kad net ir prieštaringai vertinamo pikapo kūrėjai nebuvo įsitikinę absoliučia „Cybertruck“ sėkme.

„Aš komandai sakiau: Klausykit, jei niekas nenorės jo pirkti, mes visada galėsime pagaminti tokį, kuris atrodytų, kaip ir kiti pikapai“, - teigia Elonas ir priduria, kad nesėkmės atveju, būtų pripažinę, jog tai tebuvo „keista nesėkmė, bet dabar mes pagaminsime elektrinį pikapą, kuris atrodys, kaip ir kiti“.

Elonas atvirai teigia, kad su tokia neįprasta ir drąsia „Cybertruck“ išvaizda buvo siekiama žmones šokiruoti. Ir tai tikrai įvyko – pasaulis neliko abejingas.

„Yra daugybė priežasčių, kodėl žmonės JAV perka pikapus. Ir kuris iš jų yra kiečiausias? Kuris yra tvirtas, kaip tankas? Tai yra tankas iš ateities“, - apie „Cybertruck“ teigia Elonas.

Tiesą sakant, Elonas tokia „Cybertruck“ idėja yra susižavėjęs jau kelerius metus. Iš dalies prie tokio kampuoto pikapo dizaino prisidėjo ir Elono 2013-aisiais už beveik milijoną dolerių įsigytas 1976-ųjų „Lotus Esprit“ sportinis automobilis.

Tad „Cybertruck“ projektas Elonui yra labai artimas. O kai išankstiniai „Cybertruck“ užsakymai jau gerokai perkopę 250 000 vienetų, akivaizdu, jog ši idėja pasiteisino.

Visą Elono Musko pokalbį galite perklausyti čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(38)
(1)
(37)

Komentarai (12)