Elonas Muskas visai pašėlo: paviešino pirmąją savo sukurtą dainą – tai štai kaip dainuoja Elonas, kuris jau lyginamas su DJ Tiesto (dainos įrašas, Foto)  (3)

Milijardierius ir keleto technologijų kompanijų vadovas Elonas Muskas į „SoundCloud“ įkėlė savo sukurtą dainą – „Don‘t Doubt ur Vibe“. EDM (elektroninei šokių muzikos) dainai žodžius parašė pats Elonas Muskas ir ją atliko. Socialinių tinklų vartotojai Eloną jau lygina su DJ Tiesto.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šią savaitę Elonas įžengė ir į muzikos pasaulį. Kiek yra žinoma, tai pirmasis jo muzikinis kūrinys, išvydęs dienos šviesą.

Elonas netgi savo „Twitter“ paskyroje pasikeitė vardą į „E‘D‘M.“

„Aš parašiau dainos žodžius ir pats ją atlikau!!“, - rašo Elonas Muskas socialiniame tinkle „Twitter“ ir dalijasi nuotraukomis iš įrašų studijos.

Kai kurie socialinių tinklų vartotojai Eloną jau pradėjo lyginti su visame pasaulyje puikiai žinomu didžėjumi Tiesto, o dar kiti teigė, kad dabar Elonui beliko padaryti tik vieną dalyką – tapti „Geležiniu žmogumi“. Čia turima galvoje Roberto Daunio jaunesniojo „Iron Man“ filme įkūnytą personažą.

Dar viena įdomi detalė, kad „SoundCloud“ įkeltos dainos paveikslėlyje matome skriejantį „Cybertruck“ elektrinį pikapą, o jo fone raudoną planetą. Tikriausiai Marsą.

Elonas dažnai mėgsta visokias užuominas, tad gal čia norima pasakyti, jog „Cybertruck“ keliaus į Marsą? Iš Elono visko galima tikėtis.

Tai kaip gi skamba toji Elono daina? „Don‘t Doubt ur Vibe“ dainą galite perklausyti čia.

Nežinia ar Eloną šiai dainai įkvėpė jo mergina, muzikantė Grimes, bet kai turi keletą sėkmingų technologijų kompanijų ir sukaupęs 37 mlrd. JAV dolerių turtą, gali daryti praktiškai viską, ką tik nori – viešai rūkyti žolę ir iš to daryti pokštus, Los Andželo gatvėmis važinėtis su futuristiškai atrodančiu „Cybertruck“ bei kurti muziką.

O ka jūs manote apie Elono dainą? Ar su tokiu kūriniu pavyktų užkariauti didžiausiuose pasaulyje muzikos festivaliuose, kaip „Tomorrowland“ bei „Glastonbury“, dalyvaujančių žmonių širdis?

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
Autoriai: Darius Verbickas
(61)
(23)
(38)

Komentarai (3)