„Nuvažiuota tik 56 km...“ Skandalinga. „Tesla Cybertruck“ sugedo iškart po pirkimo. Kas nutiko (Foto)  ()

Įkraunant sugedo pikapas „Tesla Cybertruck“ – iš elektromobilio nutekėjo aušinimo skystis. Jį vilkiku teko nugabenti į servisą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV skandalingai sugedo naujasis elektromobilis „Tesla Cybertruck“. Pikapas išvežtas remontuoti į įmonės servisą. Apie tai praneša „Carscoops“.

„Tesla Cybertruck“ savininkas iš Floridos, pravarde Cybeast, neseniai gavo užsakytą pikapą. Jau pristatymo metu jis buvo įspėtas, kad automobilis nešvarus, o akumuliatoriaus įkrovos lygis siekia tik 47 proc.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2999 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

Kurį laiką pavažinėjęs amerikietis nusprendė savo „Teslą“ įkrauti „Supercharger“ stotelėje Destino miestelyje (Florida, JAV). Prijungus automobilį prie įkroviklio, iš jo pradėjo bėgti aušinimo skystis, netrukus susidarė visa bala.

 

„Cybertruck“ savininkas paskambino į „Tesla“ skambučių centrą. Ten jam padėti iš pradžių nenorėjo, bet vėliau, supratę situacijos rimtumą, išsiuntė vilkiką ir pikapą nuvežė į servisą. Tuo metu automobilio rida buvo tik 56 km.

„Tesla Cybertruck“ remontas truko parą, automobilis buvo grąžintas nuplautas. Greičiausiai gedimo priežastis yra gamyklos brokas.

Beje, tai toli gražu ne pirmas „Tesla Cybertruck“ gedimo atvejis – pikapo savininkai jau aptiko nemažai rimtų defektų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(3)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()