Gaminamas Irane! Nuo 1959 m. Nutraukiama legendinio „Mercedes-Benz“ gamyba  ()

Pastaruoju metu stebima legendinių modelių gamybos nutraukimo tendencija.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mercedes-Benz“ L serijos sunkvežimis buvo gaminamas nuo 1959 metų septyniose pasaulio šalyse. Nors modelis buvo ne kartą atnaujintas, jis nebeatitinka šiuolaikinių reikalavimų.

„Mercedes-Benz“ L serijos sunkvežimis po 65 metų gamybos bus atšauktas. Garsiojo modelio gamyba bus nutraukta po dviejų mėnesių. Apie tai praneša „Khodrobank“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos kolonėlė! 100W, 4 garsiakalbiai su galingais žemais, RGB šviesos, milžiniška baterija, BT5.2 ir kt. (Video, „ZEALOT S78“)
2977 1

Ypatingai gera kaina

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą

Puikios savybės

Išsamiau

„Mercedes-Benz“ L serija, dar žinoma kaip „Kurzhauber“, buvo pristatyta dar 1959 metais ir Vokietijoje buvo gaminama iki 1982 metų. Po to sunkvežimių surinkimas tęsėsi Argentinoje, Brazilijoje, Irane, Nigerijoje, Pietų Afrikoje ir Saudo Arabijoje. Modelis buvo siūlomas įvairiausių modifikacijų.

Ne visi žino, kad L1924 versijos „Kurzhauber“ vis dar gaminamas Irane – ten sunkvežimis vadinasi „Meiller Benz“. Nuo 1995 m. tai vienintelis šio modelio gamintojas.

 

„Mercedes L1924“ šiuo metu siūlomas su 280 AG licencijuotu „Daimler-Benz“ OM335LA turbodyzeliniu varikliu ir 6 laipsnių mechanine pavarų dėže.

„Kurzhauber“ buvo aprūpintas vairo stiprintuvu, oro kondicionieriumi ir net ABS, tačiau 65 metų senumo automobilis nebeatitinka šiuolaikinių standartų net Irane, todėl jo gamyba sustabdoma.

Beje, neseniai pranešta, kad netrukus bus nutraukta populiariojo „Ford Focus“ gamyba. Tas pats nutiks ir su „Subaru Legacy“ ir „Chevrolet Malibu“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(2)
(2)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()