„Volga“ grįžta! Skelbiami nauji modeliai. Kas su jais negerai (Foto, Video)  (7)

Iki metų pabaigos GAZ planuoja pradėti dviejų „Volga“ markės krosoverių ir sedano gamybą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2024-05-22 „Volga“ grįžta! Skelbiami nauji modeliai. Kas su jais negerai (Foto, Video)  (7)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijoje nuspręsta atgaivinti „Volga“ prekės ženklą – iš karto pristatyti trys nauji modeliai. Tačiau paaiškėjo, kad jie visi – kiniškų automobilių kopijos. Apie tai rašo „Drom“.

Rusijos Federacijos ministrui pirmininkui Michailui Mišustinui Žemutiniame Naugarde buvo parodyti nauji automobiliai „Volga“. Būtent šiame mieste GAZ gamykla iki metų pabaigos planuoja pradėti surinkinėti automobilius – jie bus surenkami gamykloje, kurioje anksčiau buvo gaminami „Volkswagen“ ir „Škoda“.

[Vokietija] Fantastiškos kainos mobilios energijos stotelės tik 162€! Būtinos namie ir keliaujant. Ribotas kiekis („DLNRG D500“)
2914 1

Labai gera kaina + PayPal akcija

Iš Vokietijos greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Ribotas kiekis

Išsamiau

Tačiau net ir pats Mišustinas pripažino, kad naujoji „Volga“ yra visiškai kiniška. Donorų modeliai neatskleidžiami, tačiau matyti, kad tai kiniški „Changan“. Skirtingai nuo klasikinės „Volgos“, tai nėra aukščiausios kokybės modeliai.

 

Iš viso prekės ženklo liniją sudarys trys automobiliai: sedanas „Volga C40“, krosoveriai „Volga K30“ ir „Volga K40“. Po „Volga C40“ pavadinimu slepiasi kiniškas „Changan Raeton Plus“.

 

Krosoveris „Volga K30“ yra „Changan Oshan X5 Plus“ klonas, o „Volga K40“ – „Changan Uni-Z“.

Automobiliai nuo kiniškų skiriasi klasikinio GAZ-24 „Volga“ stiliaus chromuotomis radiatoriaus grotelėmis. Visuose juose sumontuotas 1,5 litro benzininis variklis, išvystantis 140 kW galią.

Skelbiama, kad visi trys „Volgų“ automobiliai bus pradėti gaminti jau šiais metais.

Tai, žinoma, ne pirmas atvejis, kai Rusijoje išleidžiami kiniški automobiliai su sovietiniais prekių ženklais. Visi nauji „Moskvič“ modeliai yra JAC klonai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(5)
(21)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (7)