Korėjiečių pokštas gyvūnų mylėtojams. Paskelbė, kad sukūrė automobilį šunims  ()

„Hyundai“ kompanija pasinaudojo dirbtiniu intelektu ir pabandė sukonstruoti automobilį, skirtą specialiai šunims. Šis projektas pavadintas „Dogbility“ ir skirtas šunų šeimininkams, kurie pernelyg pavargsta vedžiodami savo augintinius, skelbiama „Žinių radijo“ laidoje „Piko minutės“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Įdomu tai, kad vėliau išleistas pranešimas spaudai irgi buvo parašytas dirbtinio intelekto pagalba. Jame teigiama, kad „Hyundai“ pabandė sukurti tokius automobilius, kurie galėtų nuvežti šunis į parkus ar pas jų šeimininkus autonomiškai, be jokio žmogaus įsikišimo.

Inžinieriai sukonstravo tris skirtingus automobilių modelius, kurie yra trijų skirtingų dydžių ir kėbulų – nuo kompaktinio automobilio iki vidutinės klasės sedano. Visi jie yra autonominiai, o žmonių įsikišimo juos valdant nereikia, tačiau jie turi vairus ir numatytas vairuotojų vietas.

[Kuponas] tik 29,99€! Puikių galimybių ir kainos „Xiaomi“ el. dantų šepetėlis. Ribotas kiekis („Xiaomi Mijia T302“)
1348

Nuostabiai gera kaina

Specialus kuponas

Greitas ir saugus pristatymas

Sutvarkyti visi mokesčiai

Gausus rinkinys, su 4 atsarginėmis galvutėmis

Puiki kokybė ir galimybės

Išsamiau

Beje, šiame automobilyje yra projekcinis ekranas, guminis rutulys, kurį paspaudus pasigirsta garsinis signalas, o pagal šuns nosies formą automobilis netgi atpažįsta, ar į jį nebando patekti svetimas gyvūnas.

 

Įdomu tai, kad konstruktoriai šiame automobilyje numatė net šuns kailio sausinimo įrenginį. Jis kelionės metu, pavyzdžiui, pasivaikščiojus per lietų, šunį gali išdžiovinti.

Deja, vėliau išplatintas pranešimas, kad visa tai yra juokas ir „Hyundai“ niekada neplanuoja gaminti tokių automobilių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Žinių Radijas
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()