Priekabos nenuleidęs savivartis rėžėsi į viaduką (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

immortallt 2015-01-22 11:50
Tik pusę savaitės veluojat. Tai gal geriau nekelti?
Shinigami 2015-01-23 06:52
Trukt už vadžių ir vėl iš pradžių. Jau kiek kartu buvo sakyta, kad naujienos keliamos ne dėl tavęs, o dėl kitu kurie jų dar nėra skaitę. Iš ko rašomi mokslinės naujienos? O gi iš mokslinių publikacijų. Tai kam rašyti apie mokslinę naujiena jei jį kokiame nors prestižiniame žurnale jau mėnesi yra buvusi? Juk tiek vėluotu. Bet kažkodėl negirdėjau kad kas dėl to piktintus, kad taip smarkiai vėluoja.
Nerealiai 2015-01-23 11:38
Skirtumas tik tas, kad čia ne mokslinė naujiena ir apie tai jau turbūt pranešė visos Tv žinios, visi laikraščiai, visi interneto naujienų portalai ir tada technologijos.lt sumąsto taip pat įkelt po kelių dienų ar dar daugiau laiko kai jau 99% žmonių apie tai yra girdėję, arba perskaitę. Tai gal geriau būtų tiesiog sinchroniškai kelti su visais kitais naujienų portalais tą pačią dieną, kas garantuotų didesnį peržiūrų skaičių, priešingai nei dabar.
swyturys 2015-01-23 13:34
Žmonės, aš neturiu TV ir žinių nežiūriu ir tikrai kiaurą parą nesėdžiu ir nestebiu naujienų portaluose. Tų straipsnių ir publikacijų milijonai, esmė, kad išrenka įdomiausius ir konkrečiausius (nebūtinai 100% teisingus). Šiaip po šio incidento iškilo klausimas "kiek kainuos draudimo kompanijai sutvarkyti tiltą ir kaip jie tą tiltą sutvarkys?".