Įdomu, kas labiau sunervintų vairuotojus - ratų blokavimas ar šitas...„Barnacle“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

langas 2016-10-13 12:19
Nelabai suprantu kam to reikia? Kuom blogai nufotkini pažeidimą, užklijuoji lapelį ir žmogus susimoka pagal faktą baudą kada reikia ir viskas. kam išvis tie blokavimai reikalingi, juk jie duomenis šiaip ar taip pas save išsaugo, tai kas trukdo žmogui atsiųsti baudą paštu? Dabar praktiškai esi priverstas gaišti laiką ir t.t. Plius jei toks dalykas būtų, tai kaip tu perkeltum atsakomybę žmogui jei jis pvz sumokės, nuims tą šūdą ir nuvažiuos, o čia ateis kitas ir jį pavogs? Pagal kokius teisės aktus, žmogus tampa materialiai atsakingu už tą daiktą? kas apmokės žmogaus kelionės ir laiko išlaidas iki to punkto?
Putulis 2016-10-13 12:59
Kai užblokuoja ratą irgi reikia gaišti laiką. Baudų ir blokavimų esmė niekada nebuvo žmogaus laiko taupymas, o kaip tik gyvenimo apsunkinimas. Kad neapsimokėtų laiko taupyti paliekant mašiną bet kur
amas 2016-10-13 15:37
Idomu kaip jie šitą nesamonę klijuotu prie purvino lango? Ar prieš tai niplautu mašiną?
Xdmin 2016-10-13 15:46
purvinas priekinis langas?
kestutisz 2016-10-13 16:04
Baudos visų pirma yra savotiškas verslas, na o "klientus" visgi efektyviau apdoroti lapeliais nei tampyti sunkius daiktus. Nebent iš tiesų kas nors aiškintųsi ar tu čia tikrai tyčia ar netyčia, bet čia gal kokioj alternatyvioj realybėj.
trapecijus 2016-10-13 18:42
Matyt priklauso kur kokia tvarka. Lietuvoj jei nesumokėsi baudos radęs lapelį už valytuvo ateis didesnė bauda paštu, tos nesumokėjus ateis anstoliai. Amerikoj ko gero panaši situacija kaip Airijoj* - suglamžai baudos kvitą ir važiuoji toliau. O vat toks ''skydas'' ant priekinio stiklo tikrai sutrukdydų pajudėt iš vietos nesusimokėjus. *Pats asmeniškai gal 6 baudos kvitus esu tiesiog išmetęs. Esu baudą paštu ir už neva šiukšlinimą gavęs (apie 500 eurų). Pastaruoju atveju nesijaučiau prasižengęs ir buvau savo tiesą pasirengęs įrodinėt teisme jei prireiks. Tai taip viskas ir nurimo. Nei pakartotino laiško, nei šaukimo į teismą negavau. Čia kažkur prieš 6-7 metus. Parkavimosi atveju jei teismus neapsimoka tavęs kviestis, tai bauda nurašoma. Kaip paaiškino tuos 60 eurų kainuojančius lapelius už valytuvų kaišiojantis parkingo priežiūros darbuotojas - kol per metus bent 1000 eurų baudų nesurinksi už parkavimą, tol niekas tavęs teisman nekvies. Įtariu, kad Amerikoj panašiai, todėl tokie ''skydai'' kaip sakoma ''make sense''.