Galima sakyti viso gero automobilių rakteliams – „Hyundai“ tampa pirmuoju gamintoju pasaulyje, kuris pristato automobilį su pirštų atspaudų skaitytuvais (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

SaMaras 2019-01-14 17:22
Mitų griovėjai sėkmingai nuėmė žmogaus pirštų antspaudus ir panaudojo skaneriui. Be to perduoti kitam vairuotojui bus gerokai sudėtingiau
Nerkus 2019-01-15 08:55
Man kitas klausimas kilo. Rytas kaips šiandien (01-15), mašina apšalusi po vakar sniego i lietaus. Ateinu prie mašinos, o rankenėlės apšalusios ledu. Tada iš kuprinės/tašės/kišenės išsitraukiu ledo gramdiklį/fena(gal gearbest yra koks nors fenas su baterijomis)/šilto vandens bambalį ir bandau atitirpinti ta vietą, kad pridėti pirštą durelių atrakinimui. Kitas variantas, pravažiavus šlapiu žvyrkeliu, kai mašina pasidengia storu purvo sluoksniu, nebus taip, kad pirma reiks tą vietą pirma gražiai nuvalyti skudurėliu, kad pirštą gerai nuskaitytų? Man atrodo, kad beraktė durų atrakinimo sistema yra visai geras išradimas, tik aišku reikia ant rakto padaryti rakto išjungimo mygtuką.
Dario 2019-01-15 09:58
Taigi bus kaip ant telefonų, piršto nenuskaite brauki linijas ar PIN ivedi, tai bus ir mašinoj tas pats, išsitraukti raktelį ir paspaudi mygtuką, ar prilieti jį prie durų, ar apyrankė ant rankos, 100 variantų juk.
salemas5 2019-01-15 10:16
Nu cia jau tures ne smartfoninius skanerius deti kurie good enough principu veikia. Siaip tas car fob arba teslos kortele ar is vis su smartu atrakinimas yra viskas ko reikia. Cia jau biski nepraktiska tiesiog salto klimato salygomis butu.