[ŽT] Dingo MH370 laineris. Šalia dingusio lėktuvo užfiksuota kai kas kraupaus (Video)  (1)

Internete pasirodė filmuota medžiaga, kurioje matyti aplink orlaivį besisukantys skraidantys rutuliai.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-08-15 [ŽT] Dingo MH370 laineris. Šalia dingusio lėktuvo užfiksuota kai kas kraupaus (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Filmuotoje medžiagoje matyti mažas rutulys, skriejantis pro orlaivį. Netrukus prie jo prisijungia dar du nežinomi objektai. Lėktuvui priartėjus prie debesies, įvyksta stiprus blyksnis, po kurio orlaivis kartu su trimis balionais dingsta danguje.

Žiūrovai spėjo, kad vaizdo įraše matyti, kas nutiko paslaptingo skrydžio MH370 metu. Apie tai praneša „Mirror“.

Neva iš palydovo paimta filmuota medžiaga, kurioje matyti, kaip rutuliai skraido aplink lėktuvą danguje, įtikino sąmokslo teoretikus, jog NSO kalti dėl MH370 dingimo.

 

 

 

„Malaysia Airlines“ lėktuvas dingo 2014 m. kovą, pakilęs iš Kvala Lumpūro oro uosto skrydžiui į Pekiną. Jis prarado ryšį su oro eismo kontrole praėjus 40 minučių po pakilimo virš Pietų Kinijos jūros ir dingo iš radaro. Buvo surengtos didelės paieškos ir gelbėjimo operacijos, tačiau nė vienas iš 239 laive buvusių žmonių niekada nebuvo rastas – tai viena didžiausių visų laikų paslapčių.

 

Dėka pasirodžiusio vaizdo įrašo žmonės dėl lėktuvo dingimo kaltina nežemiškas jėgas. Vienas asmuo teigė, kad aplink lėktuvą skraidantys rutuliai yra įrodymas, jog MH370 galėjo būti teleportuotas. Nutekėjusioje filmuotoje medžiagoje matyti, kaip orlaivis iš kairės artėja prie didžiulio debesies.

Jam tęsiant skrydį, dešinėje pasirodo mažas rutulys, kuris praplaukia pro laivą prieš priartėdamas prie jo sparnų. Netrukus  ore prisijungia dar du rutuliai, ir trejybė juda ratu aplink. Lėktuvui artėjant prie debesies, staiga pasirodo smarkus blyksnis. MH370 kartu su trimis rutuliais dingsta danguje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
Autoriai: Vigmantas Balevičius
(12)
(28)
(-16)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: