Londone siūloma pastatyti oro uostą ant vandens

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

obuglas 2012-09-17 09:40
Taip, o į krantą žmonėms su lagaminais reikėtų matyt patiems nuplaukti? Eismas vandeniu tenai ir taip didelis, tai jeigu dar "kateriukai" gabenantys žmones į krantą pradedų maišytis iš vis chaosas būtų.
Creatium 2012-09-17 10:15
Jo, va eismas tai tikrai įdomu kokiu principu būtų organizuojamas. Galbūt būtų siūloma įrengti požeminį "taksi", važiuojantį automatiškai iki sausumoje esančios aikštelės? O pats projektas atrodo labai gražiai ir futuristiškai, gaila, kad jeigu ir įgyvendins, tai ne tokį, koks pavaizduotas
TLas 2012-09-17 22:07
Cia jau seniai apie oro uosta Temzes ziotyse sneka. Nors is esmes Londona ne tik Heathrow bet ir Gatwick, Stansted, Luton bei City oro oustai aptarnauja. Taciau del logistikos, ir statomo naujojo Crosrail gelezinkelio linijos, kuri jungs rytus su vakarais per pati centra, tikrai patogus variantas. Kaina kaip bebutu yra didziulis trikdis. Ziniasklaida pastoviai kritikuoja dideliu islaidu reikalaujancius projektus kaip kad Olimpines ar naujos greitaeiges linijos jungencios Londona ir Bristoli statybas, nes salis yra "double dip" resesijoj... Del Heathrow pletimo zmones ir gamtosaugininkai protestuoja ne tik del to kad kazka salia nugriaut reikes, bet del to kad suprastes gyvenimo kokybe, tarsos bei triuksmo lygis kils aplinkiniuose rajonuose, ypac ne taip toli, taciau prabangiuose rajonuose kaip Richmond. p.s Jeigu po visu Londonu iskaitant istorinius pastatus, bei temze iskasineti metro tuneliai, beje pirmieji iskasti mazdaug pries 150 metu! Tai kaip cia sugebat beda matyt transporte?!! Nedasigalvojatat, jog jei statys dirbtine sala oro uostui, kuris pagal plana sostine ir visa sali turetu aptarnauti greitai ir patogiai, tai ir traukiniu linijas sujungs su juo. Nes atstumas iki centro nuo oro uosto vienas is svarbiausiu dalyku. Tiek verslui tiek turistam.... Taip kad niekas kateriukais tukstaciu zmoniu tikrai neplaukdintu iki kranto, nejuokinkit zmoniu su savo tokiais pasvajojimais. Prijungtu Crossraila ir tada butu kelione iki Canary Wharf kokios 45min. Kas tikrai neblogai.