Prognozuoja, kad robotai išplis kaip mobilieji telefonai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Anonymous 2011-04-27 13:37
su tokiu intelektu ir kaina, tai pašiks, o ne paplis.. dar daug darbo juose reikia įdėti iki eilinių vartotojų..
Shinigami 2011-04-27 17:29
Nieko ten dėti nereikia, tiesiog reikia kažkam tuo užsiimti ir pradėti masinę gamybą. Žinoma kaip visada iš pradžių kaina bus astronominė, bet per keletą metu nukris. Turbūt populiariausias šeimininkės robotas butu robotizuotas dulkių siurblys. Kuris be niekeno pagalbos nustatytu laikų galėtu išsiurbti kambarius
Anonymous 2011-04-27 17:37
Dulkių siurblys yra nieko, bet mane labiau sužavėtų robotas visagalis.. Pasakei, atnešk kefyro, tai ir atneša, o ne kilimus siurbliuoja.. Dulkiasiurblis yra pernelyg elementarus įranginys, kurį net nedrysčiau vadinti robotu, nes robotus visi įsivaizduoja ne tokius.. Žmonės nori komforto ir kaifo.. O kolkas aš orkaičių nevadinu robotais, nors gali įsijungti ir išsijungti nustatytu laiku, bei iškepti maistą.. Tiems siurbliams mažū mažiausiai reikia supratimo, kad siurbliuotų tada kada reikia ir tada, kada nieko nėra.. o ne paėmiau nustačiau ir jis vykdo komandas.. neįdomu.. už tokią kainą noriu, kad nebereiktų sukti galvos niekada apie jo egzistavimą ir kilimų ar grindų valymą.. be to kokybė valymo neprilygsta žmogaus ir be to visada reikkia, kad patalpos būtų tuščios ir neprimėtytos daiktų, kitaip žiūrėk rasi verkiantį roombą..
Nerkus 2011-04-27 20:11
tai gi dulkiu siurbliai jau autonominiai yra. patys siurbliuoja, patys nuvaziuoja pasikrauti. tokiu paciu ir zoliapjoviu yra. Aisku gal tokios technikos robotu nelabai pavadinsi..
Indigo89 2011-04-27 21:20
Tikrai nepaplis taip kaip mobilieji telefonai. Be to pasakymas "robotai" yra pernelgyg neapibreztas, panasiai kaip apie telefonus kalbant sakyciau "tranzistoriai paplis tarp zmoniu labai greitai". Konkreciau reikia kokie robotai.
Rokimalceno 2011-04-29 23:28
Nu va mano vaikystėje plisdavo transformeriai, o mano vaikai turės tikrus transformerius