Kremliaus TV propagandistas: „Rusija pasiruošusi tiesioginei konfrontacijai su visa NATO – pralaušime koridorių palei visą Baltiją“ (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-06-27 18:32
Su Ukraina nepasirengus, bet užtad pasirengus su NATO.
iPienius 2022-06-27 19:07
cia dar klausimas su nato. isemus Jav ir kalbant tik apie europine nato dali, tai situacija yra tragiska. ginklu, lektuvu turima, bet problema yra amunicija, o tiksliau tai, kad jos beveik negamina. pagal karybos ekspertu skaiciavimus, tai pvz artilerijos sviediniu per metus pagaminama Europoje tiek, kiek Ukraina issaudo per savaite ar dvi. rezervai irgi nera dideli ir jie keliauja i Ukraina. tiesiog EU nesiruosia karui ir nera jokios masines gamybos, o masinei gamybai paleisti reiktu pora metu. su Jav situacija yra geresne, bet pvz Javelinu per metus gal pagamina apie 2000. o rusai po WW2 gamybos nestabde ir praktiskai turi prigamine tiek, kad uztektu dar keletui pasauliniu karu. uz tai jie Ukrainoj ir viska mala is eiles su artilerija. nato ginklai tikslesni ir jiems nereikia tokiu kiekiu amunicijos, taciau jeigu karas vyktu labai ilga laika, tai cia butu problemu.
Benediktas 2022-06-27 19:20
Pas tave visos žinutės apie tai kokia Rusija baisi ir kaip NATO nepasiruošus. Palik darbo Rusijos tarnyboms - čia jų darbas tokia žinutę nešti, jos ir neša. Visa Rusijos užsienio ir vidaus politika pastatyta ant gąsdinimo.
kukulis4 2022-06-27 19:22
As gal tik pridesiu, kad jeigu konflikto atveju nato sugebes uzsitikrint dominavima ore (o cia manau, kad problemu nebus), tai rusams savo artilerija reikes laikyt po zeme.
donatasv 2022-06-27 21:03
Jei žiūrėt pagal skaičius tai nereik perdėt, Vokietija laikėsi po 2 pasaulinio nurodymo, tai galima suprast. Bet dvi galybės prancūzai ir anglai tai turi kur pasitemt. Amerika jav, Azija china, Europa kankina rusas. Visa jėga Nato. Ginklų tikslumas irgi teorinis, isgirtas Ukrainos, kad tik gautų daugiau ginklų, bet su savais trūkumais. Nėra viskas jau taip idealu. Reiktų atlaikyti kiną ir rusą vienu kartu, tai dar klausimas kas laimėtų. Kai čia svaigsta įpaišysim kinui sankcijas tai toli gražu, greičiau mums kinas įpaišys. Bet reik įžvelgti ir tai, kad apginkluoti Vokietiją, jei ji įsibėgės vėl nušluos pusę Europos. Palaikyt ginklų aliance tik tiek kiek reikia, nei daugiau nei mažiau yra gerai. Turint daug visada atsiranda noras išnaudot, nes tai yra geriau nei išmest. Jav nori dominuoti ir dominuoja. Mes slenkam iš paskos palaikydami jav ir perdaug nesukam galvos. Nu rusas įsismagino reiks pažaist ir pavaidint gaminančius ginklus.
immortallt 2022-06-28 13:34
NATO nepasiruošusi, bet Ukraina gauna viską iš NATO, tame tarpe daug ir iš ES šalių. Mokymai iš NATO, didelė dalis NATO. Žvalgyba - NATO. Ukrainos techninis pasirengimas atėjo iš NATO. Ukraina kovingumą savo turi, kas yra būtina išnaudoti pirmajam. ruskiai techniką baigia išnaudoti Ukrainoje. Jei iš Baltarusijos jau pertempinėja net šovinius, tai reiškia, nebeturi iš kur dar tempti. Gaminti naują techniką neturi jie galimybių. Gaminti modernius, išmanius užtaisus - irgi. Artilerijai sviedinius gal ir gali gaminti - nežinau. ruskių pareiškimai, kaip jie prieš NATO pasirengę kovoti, kai NATO sunkiosios technikos net nematė, o su NATO ginklais nuo peties paleidžiamais nesusitvarko, tai isterinį juoką jau kelia. ruskynas yra niekas palyginus su Kinija. Ir Kinija nėra ruskių draugas, kad ir kaip buvo piešiama. Kinai pragmatikai, ir jei rusas bėdoje ateis ir pasiūlys už trečdalį kainos "nupirkti jo mersą", tai jis nupirks. Jei pasiūlys rinkos kainą, pasiųst kur ir laivai jų eina. Kinijos ekonomika nėra izoliuota nuo pasaulio, ir jų ekonomika paremta integruotomis verslo grandinėmis. Jiems būtų labai skaudu ekonomiškai nutraukti ekonominius santykius, o karu laimėti realiai nelabai yra ko, ko nelaimi dabar pingiais. Nebent kokį Taivanį ar pan., bet kas iš to, kad paimsi žemę, jei lustų gamybos technologijos būtų greičiausiai to proceso eigoje sunaikintos ir realiai Taivanis kiniečiams liktų bevertis.
Senas kareivis 2022-06-28 14:03
Matot, koks dalykas. Baltijos šalyse nėra tiek kareivių ir technikos, kiek turi ruskynas. Lietuva, Latvija, Estija turi lygiai nulį tankų, tiek pat salvinių raketinių sistemų. Draugai NATO į Baltijos valstybes atsivežė keliasdešimt tankų. Ne kelis šimtus, o keliasdešimt tankų.Lėktuvų mūsų šalys turi, alia bent kelis kartus mažiau, nei dabar didelių nuostolių patyrusi Ukraina. Todėl manau, kad ruskiai be problemų gali užimti visas tris Baltijos valstybes. Neužims, jei, įsiveržimo atveju, Amerika, Britanija ir kitos suinteresuotos šalys Kaliningradą ir jo teritoriją padedant Tomogavkėms pavers nedidele Sachara su Didelėmis duobėmis ten, kur buvo kariniai daliniai, kariniai uostai, radiolokacijos stotys (pageidautina ten branduolinių užtaisų nemėtyt, kadangi radiacija sklinda visur). Tokios tokelės.
Senas kareivis 2022-06-28 14:26
Ruskiai pasirengę užpulti Baltijos valstybes. O ne NATO. Tegul ruskynas pabando užpulti Ameriką. Pavyzdžiui, Aliaską. Arba Lenkiją. Tada bus aišku, kas galingesnis, NATO ar ruskynas su lukešenkostanu.
Kirtiklis 2022-06-28 17:14
Keli pastebėjimai: 1. Kažkodėl, vatnikai ir šeip komentatoriai kalbantys apie NATO ir jos nepasiruošima pamiršta vis Turkija, kuri turi tiek, žmonių, tiek tanku ir lėktuvų, modernią armiją, + karo patirties Sirijoje. Tai vien su ja karas butų ne pyragai Orkams. 2. Koks dar karas su NATO? Ka Orkai maté - Javelinus, Stingerius, Australu transporteriu, artilerijos sistemos - vienintelės kurios stambesnės skaitosi, dar dronu. O visa kita ta pati Sovietų/Rusų technika, kuria patys turėjo ir kitos šalys atidavė. Orkai nematė nei : Abramsų, leopardu, challendgeriu ir kitu tanku, nei F lektuvu serijos, Eurofighteriu/Typhoonu, A-10, Apachu, jokios sunkiosios ginkluotės ir technikos. O jau svaigsta kad ims NATO 3. Vatnikai, ir atsilupeliai forumo troliai vis tuo pačiu Atominiu ginklų grasina, lyg Ruskiai vieninteliai turi. Tik nesupranta kad jei paleis, gaus atgal viską, ir niekas rimtai į tai nežiūri. Nebeveikia tai.
Dannas3 2022-06-28 19:50
Donatas gal galima placiau isgirsti apie baisiasias kinijos sankcijas pasauliui?
donatasv 2022-06-28 21:22
Mano mintis įsitrauktų į karą dar ir kinija su taivanu nato būtų pzdc... Nato sėdi po jav sparneliu pagrindinė parama pareina iš ten. Ginkluotės atžvilgiu be jav Lietuva jau seniai būtų rusijos dalis. Gali ignoruot kiek nori, bet čia buvo rašyta kad ir apie tas pačias haubicas, tai visos nato be jav neturėtume kuom priešintis, imtų kiekiu. Mūsų pliusas vs ukraina būtų oro galimybės. Prasidėjus taivano karui JAV metus pilną pajėgumą ten, ruskui įsivedus karo padėtį ir perėjus prie karinės ekonomikos ilgai galėtų su mumis muštis.
Benediktas 2022-06-28 21:36
Todėl ir reikia visiems kartu dusinti Rusiją sankcijomis, Ukrainai tiekiant ginklus, kad kuo mažiau reikėtų kariškai pačiam NATO vėliau, jei prireiks. Ties patys rusai bus dėkingi, kai nuplauks tas imperializmo ir idiotizmo dūmas. Blogiausia, kad nėra alternatyvų geresnių. Susitart jau įsitikinta - neįmanoma. Nesilaiko Rusija jokių susitarimų, ir tikslas jos pasiglemžt Ukrainą ir eit dar toliau. Kas yra dar blogesnis variantas. Todėl geriau kovoti dabar. Gerai, kad NATO didins 7 kartus kariuomenę, tikiuosi tas bus daroma gan sparčiai.
donatasv 2022-06-28 21:58
Kiek rusai bus dėkingi dar čia klausimas navalnas tiek pridėjo į youtuba video kur parodo tik mažą dalį to kiek išplauna valdžią. Normalioje šalyje po tokių video valdžią būtų išnešę su šakėmis, a ten 5 metai po video ir nieks nesikeičia. Iki tiek visi uzglušinti, žmonės įvaryti į kampą, kad dar šiame šimtmetį kažko tikėtis iš Rusijos yra optimizmas.
Benediktas 2022-06-28 22:05
Čia psichologinė būsena - aukos sindromas. Kai neliks Putlerio, rusams dar užtruks 2 metus suprasti, kad galima savo nuomonę laisvai išsakyti. Vikietijoje tas pats buvi su Hitleriu, po II pasaulinio karo, vokieciam 20-30 metų rodė visus nusikaltimus, kuriuos jie įvykdė, kad visuomenė suprastų savo kaltę. Bet dalis žmonių, kurie dabar masto - iš karto bus dėkingi, kad baigėsi tas košmaras su Putleriu. Nekalbant apie visas kaimynines šalis.