[Žinios trumpai] Pats Putinas pakomentavo ataką Kremenčuke: jo paaiškinimas sukėlė naują pykčio bangą (Video)  ()

Kremliaus vadovas V. Putinas pakomentavo Rusijos kariuomenės raketų smūgį Kremenčuko prekybos centrui „Amsto“, per kurį žuvo daugiau kaip 20 žmonių ir dešimtys buvo sužeisti. Jis sakė, kad Rusijos kariuomenė nešaudo į civilius taikinius, o jos „labai tikslūs ginklai“ pasiekia tik taikinius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

V. Putino pareiškimas sukėlė socialinės žiniasklaidos naudotojų pasipiktinimą, kurie paskelbė daugybę Charkivo, Mariupolio, Mykolajivo, Kyjivo ir Odesos gyvenamųjų rajonų sugriautų daugiaaukščių pastatų nuotraukų.

„Ten nėra jokio teroristinio išpuolio. Žinau, ir mes tai daug kartų sakėme ir rodėme, iš bepiločių orlaivių galima matyti, kai jie ginklus, MLRS kompleksus, artileriją, apskritai sunkiąją techniką dislokuoja gyvenamuosiuose rajonuose ar kažkur kitur. Esu įsitikinęs, kad šiuo atveju yra tas pats. Įrangą, ypač vakarietišką, jie slepia įvairiuose angaruose, turguose, gamyklose, dirbtuvėse, kuriose remontuoja įrangą. Rusijos kariuomenė nesikėsina į jokius civilius objektus“, – sakė V. Putinas.

 

V. Putino melą paneigia Poltavos srities administracijos vadovo paskelbtos Rusijos raketų sunaikinto prekybos centro nuotraukos, taip pat deputato J. Hetmantsevo pranešimas, kuriame teigiama, kad atakos dieną prekybos centras turėjo didelių pajamų – tai patvirtina kasos aparato duomenys.

 

Socialiniuose tinkluose teigiama, kad jų nenustebino Kremliaus vadovo pareiškimas, kuriuo bandoma pateisinti Rusijos kariuomenės karo nusikaltimus Ukrainoje.

„Tai apgailėtinas Putino žvilgsnis, galima pasakyti iš to, kaip jis žino, kad meluoja. Pasakykite jam jau dabar, kad Hitleris tokius dalykus vykdė dėl vienos priežasties: nebuvo telefonų su kameromis ir 4G ryšio. Praėjusio šimtmečio viduryje buvo sukurtas labai tikslus ginklas X22...“ – komentavo socialiniame tinkle.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(2)
(13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: