[Žinios trumpai] Rusija iš karto sureagavo į JAV sprendimą išsiųsti į Ukrainą dar 4 HIMARS  (1)

Rusijos ambasada JAV sureagavo į žinią apie naują 400 milijonų dolerių pagalbos paketą Ukrainai, kuriame numatyti ir dar 4 HIMARS raketų paleidimo įrenginiai. HIMARS sistemos efektyviai naikina toliau nuo fronto esančias rusų bazes, o tai apsunkina ir logistiką, ir priešakines operacijas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-07-11 [Žinios trumpai] Rusija iš karto sureagavo į JAV sprendimą išsiųsti į Ukrainą dar 4 HIMARS  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Atkreipėme dėmesį į Pentagono pareiškimą apie būsimą dar keturių HIMARS siuntimą į Ukrainą. Už šio sprendimo slypi nežabotas Vašingtono noras bet kokia kaina vilkinti konfliktą.“, teigia Rusijos ambasada JAV.

„Aukštų JAV pareigūnų teiginys, kad karinę įrangą ukrainiečiai naudoja gynybos tikslais, yra nepagrįstas“, teigiama pranešime.

Rusijos ambasada tvirtina, kad ginklai iš Jungtinių Valstijų Ukrainoje naudojami „Donbaso miestams sunaikinti“. Be to, bet kokia karinė pagalba Ukrainai Rusijos akyse prilygsta konflikto ilginimui. Rusija ir prorusiški politikai Vakaruose tvirtina, kad geriausias būdas priartinti karo Ukrainoje pabaigą - paramos Ukrainai nutraukimas. Kremlius su draugais teigia, kad tik greičiau užbaigta „specialioji karinė operacija“ į Ukrainą sugrąžintų taiką. Kitaip tariant, jie teigia, kad pasaulis turėtų būti suinteresuotas Ukrainos pralaimėjimu.

(14)
(53)
(-39)

Komentarai (1)