Kadyrovas paskelbė dar vieną žinutę apie savo atsistatydinimą - nurodė, kiek dar laiko išbus valdžioje ir užsiminė apie rekordo sumušimą  ()

Nuomonė pasikeitė: nesiruošia „neterminuotų ir ilgų atostogų“, o atsistatydinti „neturi teisės“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-06 Kadyrovas paskelbė dar vieną žinutę apie savo atsistatydinimą - nurodė, kiek dar laiko išbus valdžioje ir užsiminė apie rekordo sumušimą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kadyrovas įrašė dar vieną vaizdo žinutę, kurioje sako, kad nesiruošia išeiti „neterminuotų ir ilgų atostogų“, o atsistatydinti „neturi teisės“.

„Tą dieną aptikau leidinį, kuriame rašoma, kad savo pareigas einu jau 15 metų ir esu „ilgaamžis“ tarp regionų vadovų. Maniau, kad tai daug ir nusprendžiau sužinoti jūsų nuomonę. Vėliau sužinojau, kad nesu toks „ilgaamžis“ – ankstesnis rekordas, pasirodo, 27 metai. Todėl pasakysiu daugiau: dabar nusprendžiau eiti toliau, kad sumuščiau dabartinį rekordą. Pažiūrėsime, ar galiu įveikti šį skaičių“, – rašė Kadyrovas žinutėje, paskelbtoje jo kanale „Telegram“.

Jis taip pat „nuramino“ bendrapiliečius, kad nesiruošia išvykti net kasmetinių atostogų.

Anksčiau Kadyrovas savo „Telegram“ kanale įrašė vaizdo žinutę, kurioje sakė, kad išvyksta „neterminuotų ir ilgų atostogų“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(4)
(4)
(0)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: