[Žinios trumpai] Rusijoje prasideda pragaras - štai kas vyksta Maskvoje ir Sankt Peterburge (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

IceBullet 2022-09-21 21:53
Paklausius orku propagandistu sneku, kurios jau akivaizdziai prasilenkia su bet kokia logika, tai tik vieno bijau - kad nesudurnavotu ir is tikro nepaleistu strateginiu branduoliniu ginklu. Manau, kad taktinio pries UA kariuomene net nenaudotu, nes zino, kad tada jiems pzda. Nezinau kokia situacija tikra su ju branduoliniu arsenalu, tikiu kad is tikro sudina, bet tarkim ne, ir viskas, ka jie deklaruoja apie savo ICBM yra teisybe (briedas is tikro, tikiuosi). Paleidzia i NY, Londona, Varsuva, Berlyna ir tt. Baltijos salys irgi gautu iskart jauciu, o Kaunas, kur gyvenu yra paciam centre. Aisku tada jiems iskart chana, kazin ar liktu nors vienas gyvas rusas ne tik derzavoj, bet ir visam pasauly, bet labai smarkiai nukentetu ir visi kiti, net neisivaizduoju kas butu, ka darytu Kinija, Indija, Pakistanas, Izraelis, Siaures Koreja tokiu atveju, ar nekiltu jiems pagunda savo strateginius interesus pajudint tokioj suirutej. Siaip jeigu RU kala tarkim i Berlyna, bet del to gauna atgal i maskva ir piteri - butu puiku is mano varpines ziurint Kad tik neprieitu iki all out nuclear war su branduoline ziema...
Benediktas 2022-09-21 22:03
Alternatyva tik viena - kazkas fiziskai pasalintų Putiną. Jei ne, tai tiesiog duoti vis geresnius ir geresnius ginklus Ukrainai. Galbūt ir NATO kariuomenei reiks mobilizuotis. Jei paleis atomines, tai paleis - jokios taikos, sutartys nieko neduotu - tik blogiau butu veliau: jau išbandyta su Minsko susitarimais. Sutartys -pasirasytos nieko neriskia - tik jega.
mindaugas.vaitiekūnas 2022-09-21 22:08
Nu dabar jau ir tiems Z šlovininkams padai svilt pradėjo - tuoj patys Ukrainos simbolį pradės paišyti vietoje Z. Gali būti šūstras, bet kai tai paliečia tave asmeniškai, žiūrėk šūstrumas ir dingsta
IceBullet 2022-09-21 22:11
Rizika didele, bet as jau linkstu prie tos nuomones, kad reiktu pistelt ant maskvos ir piterio kuo galingesnem atominem prevenciskai ir ziuret kas bus. Ziurint i Japonijos pavizdi - puikus rezultatas. Sitie sukos to nusipelne.
Benediktas 2022-09-21 22:18
Jei mes pi*telsim pirmi, tai jie tada tikrai atgal pavarys, nes turi vistiek bent kelias veikiančias iš 5000 ir netures ko prarast - pasidavimas reiks irgi Hagos teisma. O jei mes nepi*tesim, tai yra tikimybe, kad jie irgii nepi*tels. Nematau kito pasirinkimo, kaip remti Ukraina kol kas stipresniais ginklais ir didinti esamu kieki, apmokyti naujus karius. Visada Kremlus gali baigti eskalaciją parvesdamas karius į Rusijos teritoriją. Dar neaišku kurią šalį jie puls su mobilizuotais? Kodėl būtinai Ukrainą?
lizunas 2022-09-21 22:39
Aš tik vieno nesuprantu. Už tą protestą žada ilgus metus kalėjime, o jie tik parėkauti išlindo. Tai reik atidirbt už tuos metus sodinamus - kokteiliukų pasvaidyt, ten kur vertėtų…
P69 2022-09-22 01:34
Man irgi nesuvokiama, net kokteiliukų nepamėto, o tik parėkaut išeina už ką pasodinti gali... Gėda...
Siguas 2022-09-22 06:33
Išeitis viena pradėti Ukrainai tiekti kartais daugiau ir gerus ginklus. Finansinė pagalba turi būti juntama ir rimta. Jei ukrainiečiai neatsilaikys karas ateis pas mus. Palyginus rusijoje jokio protesto nėra, net Irane 1000 kartų daugiau protestuoja dėl 1 mergaitės mirties. Apsimetė dauguma rusų, kad nesupranta kas yra Putinas, atseit nesidomėjo politika.
immortallt 2022-09-22 07:31
Protestuoja ne dėl karo, karas jiems tinka ir patinka. Protestuoja, nes jie turės dabar eina į jiems patinkantį karą. Vietoje trąšos.
sub 2022-09-22 08:27
Nesutinku, geriau jau nepradėtų mėtytis branduolinaiis pirmyn atgal, niekas iš to neišloš, visi tik praloš.
HardAxe 2022-09-22 10:36
kai buvo bombarduojama Japonija, tai ji neturėjo kuo atsimėtyti. Numestum bombą ant Maskvos, iškart putinas sakytų "sakiau? dabar visi matot!" So tokiais protestais... matėm kaip jiem sekėsi pas tarakoną. Mažesnė šalis, didesnis mąstas, vistiek nieko gero nenutiko. Reikia palaikymo iš kariuomenės arba policijos, kad kažkas judėtų. Arba tokios masės, kuri pati suimtų policiją. Nes kariuomenės įverti tvarkai putinas nebeturi.
magic 2022-09-22 11:08
NATO - gynybos aljansas, o ne puolimo, tad pirmi tikrai nepradės ir visi tą žino. Baikit sapaliot.
kestutisz 2022-09-22 11:46
Esmė yra nusiteikimas. To paties Nevzorovo žodžiais - visokie omon'ai labai gerai mato situaciją, minios nusiteikimą - ar jį atėjo sumušt, ar būti sumušta. Tarkim pas ukrainiečius buvo pirmas atvejis (realiai vos ne karas sostinės centre), pas tarakoną antras (protestuotojas nusiima batus, kad neišpurvinti suoliuko). Pas rusus dar baisiau - ypač tie video kur krūva žmonių klūpo ant kelių ir prašo savo cariuko ten ar tai pensijų, ar tai ten kažką mieste sutvarkyt... Tas pats omon'ininkas - tai irgi darbas, alga, šeimos maitinimas. Jei nepataikysi su pasirinkimu už ką tu - sekantį kartą lups jau tave.
lizunas 2022-09-22 11:50
Šiaip jau kai prasidėjo karas, ten jaunimas baisiai atsiskyrė nuo draugų, nes vieni matė tiesą, o kiti garbino chuilo ir vos nepridavinėjo draugų už savo nuomonę. Pažįstamas susipažino su rusaite, susitikinėti galėjo tik Turkijoj, Kipre ar Graikijoj (dėl jos vizos). Tai galop ten net susituokė tam, kad abu vienas kitą galėtų lankyti. Tai sakė pirmom karo dienom teko atsiriboti nuo buvusių draugų, nes jie palaikė karą, o jei sakydavai priešingai - būdavo kurie pridavinėjo. Tai jaunimas vien iš to baimę turėjo protestuoti. Bet dabar, kai juos siunčia į patrankų mėsą... nežinau nežinau, tikrai jau kokteilius reiktų paleist...
immortallt 2022-09-22 11:58
Baimė protestuoti gali būti, kai esi mažuma. Kai esi didžioji dalis, kai kariuomenės beveik viskas išsiųsta į frontą, nieko negalėtų padaryti, jei į gatves išeitų bent 5% populiacijos. Vis dar mažuma, bet nuneštų viską. Po galais, protestuoti galima į darbą neinant.
HardAxe 2022-09-22 12:14
tai ir nebeis niekas, kai prades medziot i kara
Dannas3 2022-09-22 13:01
Kokie ren protesteliai vyksta, tai pilnai uztenka vietiniu mentu. O kad galetu isaugt i kazka rimtesnio, netikiu niekaip kad taip galetu nutikt.
punktyras 2022-09-22 13:04
https://trendingnewsbuzzer.com/molotov- ... -building/
immortallt 2022-09-22 13:58
Tai būtent, kad omeny jei kritinė masė būtų prieš karą, tai neužtektų nei vietinės policijos, nei kariuomenės, kurios nebėra. Bent jau tų beveik neliko, kurie galėtų į minią šaudyti. Jie šaudo į savo karių nugaras dabar.
Benediktas 2022-09-22 14:27
Pradėjau sekti įvykius Irane. Ten pradėjo šaudyti į protestuotojus kai kur. Ten rimtoki protestai vyksta. Konservatyvūs vyrai, režimas prieš moterų laisvę. Bet jie ir diktatorių keikia. Dėl diktatūros manau labiau.