[Žinios trumpai] Tikrai gali įvykti branduolinis karas, JAV ant skilimo slenksčio: „E. Musko žinutė iš tikro yra labai grėsmingas signalas"  (3)

Skandalingų Elono Musko žinučių fone „Twitter" tinkle pasirodė informacija, kad į jo paskyrą galėjo būti įsilaužta. Bet panašu, kad tai yra tikroji milijardieriaus pozicija ir jis tikrai bijo branduolinio karo.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-05 [Žinios trumpai] Tikrai gali įvykti branduolinis karas, JAV ant skilimo slenksčio: „E. Musko žinutė iš tikro yra labai grėsmingas signalas"  (3)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai „24 kanalui" pasakojo Ukrainos ateities instituto vyresnysis ekspertas Igoris Popovas. Jis taip pat pažymėjo, kad tokie Elono Musko įrašai yra gana nerimą keliantis signalas, nes E. Muskas atspindi ne tik savo paties poziciją, bet ir dalies Amerikos elito nuomonę.

Turime JAV paramą ir ji yra dvišalė, bet ne 100 proc. Daugeliui branduolinio karo rizika yra baisi, todėl jie leidžia sau abejoti dėl karo Ukrainoje tęsimosi, - sako ekspertas.

Jo nuomone, turime tai turėti omenyje, bet privalome daryti savo. Ukrainos ginkluotosios pajėgos atlieka savo darbą fronte, užnugaryje ir valdžioje – savo užduotis. Ukraina toliau įgyvendina savo strategiją ir išorės doktriną.

Sužinokite daugiau, kaip įvertinti Elono Musko žinutę ukrainiečiams - žiūrėkite vaizdo įrašą:

Trumpai apie skandalingą Elono Musko įrašą „Twitter":

Milijardierius, be Krymo atsisakymo, pasiūlė ukrainiečiams surengti pakartotinius „referendumus“ Zaporožės, Donbaso, Luhansko ir Chersono srityse, kad žmonės atsakytų, ar tikrai nori gyventi Rusijoje.

S. Prytula pažymėjo, kad E. Musko „taikos" pasiūlymai labai panašūs į V. Putino.

 

Vladimiras Zelenskis į skandalingą „tviterį" sureagavo: „Kuris Elonas Muskas jums patinka labiau? Remiantis Ukrainą ar remiantis Rusiją?". E. Muskas prezidentui sakė, kad vis dar labai palaiko Ukrainą.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(12)
(15)
(-3)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (3)

Susijusios žymos: