Kiek iš tikro yra pavojinga Rusijos branduolinė megatorpeda „Poseidon“? „Jeigu beždžionė turi atominę granatą – tokios beždžionės reikia atsikratyti“  ()

Karo apžvalgininkas Harry Tabachas skeptiškai vertina Rusijos grasinimus panaudoti branduolinę torpedą ir surengti „Armagedoną“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

H. Tabachas išsklaidė mitus apie Rusijos branduolinę torpedą „Poseidon“: „Turime būti pasiruošę“. Pirmojo laipsnio JAV karinio jūrų laivyno kapitonas pirmą kartą pasakė, kad tokios torpedos kaip „Poseidonas“ iš esmės gali ir nebūti.

Į televizijos kanalo „Apostrophe“ vedėjo klausimą, kas yra branduolinė raketa „Poseidon“ ir kaip ją gali panaudoti Rusijos Federacija, amerikiečių karininkas atsakė taip: „Niekas niekada nematė šių bandymų ir ši torpeda taip pat nebuvo pastebėta.“

H. Tabacho interviu televizijos kanalui „Apostrophe“ galima pažiūrėti „YouTube“.

Karo ekspertas suskubo patikinti, kad kalbos apie torpedą „Poseidon“ gali pasirodyti esą Rusijos klastotė, sukurta siekiant įbauginti pasaulio bendruomenę.

„Kaip kariškis turiu pasakyti, kad turim būti pasiruošę viskam, nes jei, pavyzdžiui, Rusijos povandeninis laivas Juodojoje jūroje net paleidžia kokią nors raketą ar torpedą ir, kaip „Kurskas“, sprogsta šioje jūroje ir grimzta, tai vis tiek padarys didžiulę ekologinę katastrofą, todėl jos visada pavojingos“, – sako Harry Tabachas.

 

Po to karo stebėtojas pridūrė: „Tai yra ginklai, ypač granatos beždžionės rankose, jie yra pavojingi, o kaip kariškiai turime būti pasirengę: jei ši beždžionė vis dar turi branduolinę granatą rankose, tai labai pavojinga, reikia jos atsikratyti“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(64)
(1)
(63)

Komentarai ()