[Žinios trumpai] Skelbia šokiruojančią išvadą apie slaptą Musko ryšį su Rusija

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-10-06 22:42
Nu čia jau iš lempos ištraukta istorija. Musko istorija visa kaip ant delno nuo ko prasidėjo ir kur nuėjo. Būtų rusiško kapitalo tai tokie pinigai nebūtų praslydę taip paprastai. Niekaa nežino kur putino pinigai? Navalnas parodė gal kas numeskit linka anam į navalno kanalą.
empti 2022-10-07 08:04
Tai nėra neįtikėtina, nes Musk'as savo pirmųjų raketų kūrimui buvo nuvykęs į rusij, kur nusipirko...strateginių raketų dalių (arba pilnų raketų tik be kovinės dalies). Pats tai yra pripažinęs ir net didžiavęsis savo interviu O užverbuoti tokį verslininkėlį, kuriam reikia šios technologijos yra kur kas lengviau, nei kad šiaip kokį verslininką tūnantį USA. jis ne kartą keliavo į rusiją, kad sudarytų tuos deal'us
Benediktas 2022-10-07 08:10
Tai išvis argi tik nuvažiavusius į Rusiją galima užverbuoti? Manau, galima užverbuoti netgi niekada į Rusiją kojos neįkėlusį. Kažkaip atrodo, kad Muską lengviausia verbuoti per moteris.
HardAxe 2022-10-07 11:43
ir ko jis bijos? kad žmona skirybų paduos?
Benediktas 2022-10-07 11:54
Ne ne dėl to. Įsimylės, o paskui prašys jo paslaugų ir tarpininkaus ta moteris, plaus smegenis - jau kažkas praplovė. Bet prieš pusę metų dar nebuvo plaplautas - nebūtų Starlink užjungęs, Europje dar berods neveikė Stralink tuo mentu. Nebent jam liepė vyriausbė pajungt. Elonas jau gal su trečia žmona išsiskyrė, bet neatrodo, kad jo noru.