[Žinios trumpai] Merkel vėl siautėja: „Ilgalaikė taika įmanoma tik su Rusijos dalyvavimu“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zemapavara 2022-10-07 17:59
ta tai debile boba belekokiu pabekeliu prisileido, dabar putin i subine bando sulysti be muilo
Benediktas 2022-10-07 18:45
Bent jau dabar patylėtų. Matosi, kad ją tampo už virvučių. Reiškia seniau irgi ne kitaip buvo.
donatasv 2022-10-07 18:57
Realiai žiūrint tai nėra čia jokio kliedesio. Boba sako kaip yra. Norit taikos turim sulyginti ruskius su žeme, arba turime pradėti šnekėtis su jais. Šnekėtis kol kas tikrai nenorim, sulyginimas su žeme gali reikšti branduolinį karą. Taip kad visame kame turėsime ieškoti kompromisų norim to ar ne. Išvyti ruskius iš ukrainos gali būti labai sunku. Keli laimėti mūšiai dar nereiškia laimėto karo. Reik tikėtis greito putino nuvertimo, arba mirties. Tada šnekėtis bus lengviau.
Siguas 2022-10-08 06:22
Čia tas pats jei 1942m pasakytų, kad ilgalaikė taika įmanoma tik su vokietijos dalyvavimu. Taip sutikčiau, bet be Hitlerio, o rusijoje be Putino. Jokia taika jokiomis sąlygomis su Putino režimu neįmanoma. Visi politikai kurie kalba, kad tai įmanoma yra papirkti, agentai, arba idiotai.
immortallt 2022-10-08 13:07
Ilgalaikė taika įmanoma tik su ruskyno demilitarizacija, kaip minimum, branduolinio ginklo atėmimu, ir potencialiai su šalies išskaidymu į atskirus regionus. Koks durnius gali dar tikėti, kad ruskio žodis iš vis vertę turi? Šūdas ar tuščias lapas ir tas daugiau vertės turi. ruskyne putino sunaikinimas nieko nepakeis. Turi nelikti ir viso masinio naikinimo ginklo, nelikti puolamosios ginkluotės.