„Pasekmės bus neišvengiamos!“, – Dūmos komiteto pirmininkas tiesiog apsiputojęs skelbia, ką toliau darys Rusija  ()

„Pasekmės bus neišvengiamos“, – apie gaisrą ir sprogimą ant Krymo tilto Rusijos Federacijos Valstybės Dūmos komiteto pirmininkas Sluckis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-09 „Pasekmės bus neišvengiamos!“, – Dūmos komiteto pirmininkas tiesiog apsiputojęs skelbia, ką toliau darys Rusija  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Valstybės Dūmos tarptautinių reikalų komiteto vadovas Leonidas Sluckis grasina Ukrainai „neišvengiamomis pasekmėmis“ po sprogimo ir gaisro ant Krymo tilto.

Apie tai jis rašo „Telegram“, praneša Censor.NET.

„Jei pasitvirtins Ukrainos pėdsakas ant Krymo tilto, pasekmės bus neišvengiamos. Atsakymas turėtų būti griežtas, bet nebūtinai tiesioginis“, – sakė jis.

Anot jo, Rusija turi daug patirties kovojant su „teroristais“, ir tie, kurie naudojasi jų metodais, turėtų tai puikiai suprasti. Sluckio teigimu, „šios atakos organizatorius yra Kyjivas“.

 

„Tai gali būti valstybinio terorizmo aktas, kuriam, kaip matome, jau dabar pritariama Europos sostinėse. Pasirodo, Estijos užsienio reikalų ministerijos vadovas sveikina Ukrainos spec. pajėgas su įvykiu“, – piktinosi Rusijos politikas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(11)
(27)
(-16)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: