[Žinios trumpai] CNN skelbia apie labai pavojingą momentą - Putinas įsiutęs, emocijos gali nusverti logiką

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-10-10 12:11
Tos visos emocijos ir įžeidimas tai tik žurnalistų išpūstas burbulas. Tarsi noras pakurstyti griežtam rusijos atsakui. Gryna eskalacija...
Benediktas 2022-10-10 12:54
Manau geriausia pažiūrėti video vakar dienos ir kiekvienas gali sau nuspręsti apie Putino emocinę būseną, kokia ji yra, jei įdomu.
donatasv 2022-10-10 13:00
Putinas savam stiliui be emocijų. Kaip ir teigia jo bioagrafija nerodyti emocijų buvo apmokytas kgb.
Benediktas 2022-10-10 13:25
Emocijos - tai nebūtinai išreiškiamos verbališkai ar mosykuojant rankomis. Man tai matosi, kad nusivylęs, įpykęs, gal net beviltiškas, kad jam kažką visiek į tai reikia atsakyti, nes to reikalauja visuomenė, tikrai ne geriausia jo būsena, kurioje jį matęs.
donatasv 2022-10-10 14:53
Antraštėje "Putinas įsiutęs, emocijos gali nusverti logiką" Galima interpretuoti, bet logikos nenusveria, priešingai nei antraštėje teigiama. Bereikalingai keliama panika iš žurnalistų pusės.
Benediktas 2022-10-10 15:08
Kuo remiesi, kad emocijos logikos nenusveria? Todėl, kad buvo kažkada parašyta, kad Putinas išmokintas nerodyti emocijų? Psichologija sako, kad emocijų valdyti negalima, galima tik išmokti jų neparodyti ir tai sunkiai. Net Putinui to nepavyksta. Bet jos kaupiasi ir kažkur vis tiek turi išeit, konvertuotis į kažkokį elgesį ir ne visada racionalų. Čia kiekvienam žmogui taip gali būti.
donatasv 2022-10-10 15:47
Tu man parodyk video jo emociją kuri nusvertų logiką. Tada galėsim toliau šnekėt. Netgi atsakas buvo pakankamai logiškas ir tikėtinas. Nelogiškas būtų branduolinio ginklo naudojimas.
Benediktas 2022-10-10 16:10
Pavadinime yra žodis „gali“. Tai visas video, matosi, kaip jis įsitempęs. Nelogiškumai matosi, kai kariuomenė siekia politinių, o ne karinių tikslų. Kai vertė žūt būt pulti Šiauriniam Donecke, taip pat kariuomenės palikimas Chersone, Prijungimas prie Rusijos, kitą dieną praranda miestus iš to regiono. Teroro aktai tik dar labiau priduoda argumentų, kad Ukrainą reikia remti. Nežinau ar tai tiesa, bet sako, kad net jis pats pasako kur kariuomenei reikia pulti - gal čia blefas. Taip pat žemina generolus, suteikdamas Kadyrovui generolo laipsnį - kas mažina viso generaliteto maotvaciją kare. Leidžia Kadyrovui kritikuoti Generolus karo metu. Daug iracionalumų. Panašu, kad šalies saugumas jau išėjo iš jo rankų, dabar pradeda jau rūpintis tik savim. Bet iki to davedė blogi sprendimai įvairūs.
donatasv 2022-10-10 21:36
Tas tavo "gali" ir yra žurnalistų pučiamas burbalas. Iš šono žiūrint tarsi provokacija kada ateini žiūri putkinui į akis ir kaip budulis žvengi iš budulio kuris katik gavo į dantis... Žurnalistas pagal jų "kodeksą" turėtų būti neutralus stebėtojas čia gaunasi priešingai per žurnalistiką provokuoja.
Benediktas 2022-10-11 09:29
O kas tau sakė, kad čia žurnalistai šitą portalą įsteigę. Gal jie paprasti žmonės, su visai kitokiomis profesijomis, tiesiog nusprendė uždirbti iš reklamos ir paverčia straipsnelius, kai kuriuose straipsniuose nuo savęs kažką įdeda. Dabar bet kas gali įkurti savo naujienų portalą berods. Jei tai neskleidžia atviros prorusiškos propogandos - tai viskas ok. Apie Ukrainą visos naudienos praktikai pasitvirtina. Dėjo naujienas kaip Ukraina daužo rusų armiją - tą ir matome fronte. Viską rusai užėmė per pirmas 2-3 savaites, o paskui tik traukiasi 7 mėnesius. Pas Putiną praktiškai liko tik branduolinis ginklas arba išvest kariuomenę.