Žvalgyba skelbia sensacingą informaciją - dalis Rusijos kariuomenės išdavė Putiną ir net sabotavo jo įsakymą  ()

„Ukraina išgyveno! Ką gavo Rusija, išskyrus, gėdą?“,- retoriškai klausė Jusovas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-12 Žvalgyba skelbia sensacingą informaciją - dalis Rusijos kariuomenės išdavė Putiną ir net sabotavo jo įsakymą  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie tai, kad „dalis Rusijos kareivių susisiekdavo su Ukraina ir pranešdavo apie gręsiantį pavojų, o kai kurias raketas nukreipdavo tiesiog į laukus“, nacionalinio teletono eteryje kalbėjo Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas Andrejus Jusovas. Jis atkreipė dėmesį į tai, kad rusai paskelbė apie 150 raketų paleidimų Ukrainoje.

Šie duomenys skiriasi nuo tų, kuriuos pateikė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas. Visų pirma Ukrainos ginkluotųjų pajėgų generalinis štabas informavo, kad per masinę ataką Rusija paleido 84 raketas.

„Tada kyla klausimas, kur visi kitos? Ar jos buvo pavogtos, ar neišskrido?“, - klausė Jusovas.

Gynybos ministerijos Vyriausiojo žvalgybos direktorato atstovas sakė, kad kai kurie Rusijos kariškiai susisiekė su Ukraina ir perdavė informaciją. Anot Jusovo, jie „net sakė, kad negalime to visiškai sustabdyti, bet kai kurios raketos skris visai kita kryptimi“.

Galiausiai, kaip teigė Jusovas, būtent taip ir atsitiko – dalis raketų nukrito į laukus.

Kartu Andrejus Jusovas pabrėžė, kad tokie intensyvūs smūgiai, kokie buvo spalio 10 d., yra išimtis, nes priešas nesugebės nuolat apšaudyti Ukrainos tokiu intensyvumu.

 

Jis paaiškino, kad Rusija negali efektyviai papildyti tiksliosios ginkluotės atsargų ir pagaminti jų pakankamais kiekiais. Jusovas pažymėjo, kad kai kurie kariškiai Rusijoje „kategoriškai priešinosi šiam politiniam teroro aktui, nes tai yra beprasmiškas raketų atsargų švaistymas“.

„Ukraina išgyveno! Ką gavo Rusija, išskyrus, gėdą?“, - retoriškai klausė pašnekovas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(152)
(4)
(148)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: