[Žinios trumpai] Po G-20 viršūnių susitikimo gali prasidėti pragaras - JAV ir NATO smogtų pačiai Rusijai

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

donatasv 2022-10-11 21:17
Putinas teritorijas aneksavo tik dėl vienos priežasties. Įgalinti Rusiją naudot branduolinį ginklą, nes jie gina "savo" teritoriją. Realiai mano supratimu branduolinio ginklo tikimybė kolkas yra maža. Kada priartės Ukraina prie krymo arba geremos vandens arterijos leidžiančios Krymą aprūpinti geremu vandeniu tada bus tas momentas, kada situacija bus įtempta. Nors ir taip visą šitą šou galima laikyti blefu, nes krymas yra pusiasalis kurį gint bus paprasčiau nei pult. Ypač su ginklais kuriuos turi dabar Ukraina. Tas gali guost putkiną ir užvirinti kraują jei pasaulis išrašys kažką tokio kas leistų atsiimti Krymą...
Benediktas 2022-10-11 21:25
Tai Krymas jau buvo aneksuotas, įgalinimui naujų teritorijų, kaip ir nereikėjo jau. Tas įgalinimas tik jų vienų ir šiaurės Korėjos pripažįstamas. Visi Krymą pripažįsta kaip Ukrainos teritoriją, kuria neteisėtai aneksavo Rusija. Tiesiog galvojo, kad Ukraina išsigąs ir nepuls. Jau kitą dieną Limanas išėjo iš Rusijos sudėties (pagal jų feikinę aneksiją) - ir nieko.
donatasv 2022-10-11 21:42
Krymą lyginti su Limanu? Nejuokauk, krymas visada buvo pagrindinis rusijos uostas per kurį kontroliavo veiksmą juodojoje jūroje tai net tik uostas bet ir karinės bazės. Visos kitos teritorojos yra tos kurias rusija pasiryžus atiduot vardan Krymo.
Benediktas 2022-10-11 22:31
Teks Rusijai vis tiek su juo atsisveikint, kad ir kaip jis jiems gerai niekas nesiginčina. Tai jiems viskas, gerai, kur yra Ukraina. Ir Odesa gerai.Tarptautinė teisė yra tarptautinė teisė. Krymas priklausė/priklauso Ukrainai. Aliaska gal irgi patogu būtų ir Kurilų salos. Žinoma. Kaip kaimynui būtų gerai kito kaimyno garažas. Vogt negalima. Jei norime sistemos paremtos taisyklėmis, turime priversti tos sistemos laikytis. Dauguma žmonių supranta - kad vogimas neteisingas veiksmas, prie gero neveda, nes tada ir iš tavęs gali pavogti, kai miegosi ar sirgsi. Vienu žodžiu vagystės - tai yra užprogramuoti konfliktai - manau turime ir be to kuo užsiimti. Konfliktus reikia išspręsti teisingai, o ne juos sukėlinėti. Reikia juos mažinti. Rusija tik didino/didina konfliktus paskutiniu metu ir toliau didins, jei nebus sustabdyta. Ji kaip vėžys organizme - visur palieka po savęs chaosą.
donatasv 2022-10-12 08:07
Na demagogijos vs žmonių gyvybės? Krymu net ir po SSRS žlugimo rusai naudojosi kaip savo. Turėjo karines bazes, uoste plaukiojo rusų kariniai laivai. Galima sakyti tai buvo rusų karinė tvirtovė prie juodosios jūros. Po maidano paskelbus Ukrainai norą stoti į NATO jie buvo išspirti iš ten. Крым наш rusas įaugę į kraują. Visos kitos užimtos teritorijos galima sakyt yra bevertės rusams, jos buvo reikalingos tik kaip svertai derybose. Derybos nepavyko, dėl to palyginus lengvai Ukraina atsiima tas teritorijas. Galvoji Muskas be reikalo bliauna atiduokit jūs tą krymą rusams stokit į EU į nato ir į kur jūs norit, ir toliau gyvenkit ramų laimingą gyvenimą? Ne jis puikiai supranta, kad tikrasis karas prasidės tik kryme, nes jei ten užvirs kova žus milijonai.
Benediktas 2022-10-12 08:13
Kokios demogogijos, tų siūlai visą žmoniją rakom pastatyti prieš žmogžudį, kad nežūtų nei vienas žmogus. O jis paskui eis ir prievartaus visus, kurius norės ir žudys kuriuos norės - afigienas pasiūlymas. Pats žinai, kad Kremlius jokių susitarimų nesilaiko. Jo tikslas sunaikins Urkainą, nesvarbu kiek laiko tai truks. O sunaikinus Ukrainą eiti toliau. Čia akivaizdu, tu tik nesupranti. Neusileidimas jam viska daryti, ką nori - nėra problemos sprendimas.
donatasv 2022-10-12 08:21
Nesiūlau aš nieko. Man žmonių gaila. Dėl to ir tikiuosi, kad arestovicius bus teisus ir putinas kris Ukraina atgavus chersono sritį.
immortallt 2022-10-12 08:38
Lengvas kelias dažniausiai baigiasi daugiau mirčių, tik išdėstytų per ilgą laiką. Gi mažiau dramatiškai yra, kai tiesiog dingsta žmonės ir niekada jų kūno nerando, kad ir milijonas per metus, nei po raketų atakos sumaitoti žmonių kūnų 100, tarp kurių dar ir keli vaikai.
donatasv 2022-10-12 08:53
Dėl to ir sakau jei bus panaudoti branduoliniai ginklai jie bus naudojami krymo atakos metu. Kas poto baisu ir prognozuot. Čia visas G20 turėtų spaust kiniją, kad tie viešai pasmerktų rusiją ir pareikštų, kad imsim veiksmų jei bus panaudotas branduolinis ginklas. Norit jūs to draskykitės, bet raudonos linijos neperženkit. Kryme nebus šimtai ar dešimtys tūkstančių, ten bus milijonai.
Benediktas 2022-10-12 09:01
Manau apie tai kalbasi su Kinija ir Indija jau seniai. Negalima nusileisti branduoliniams grasinimams, nes Krymas Ukrainos teritorija. Reiškia paskui galės grasinti ir dėl Dombaso, jei sutiks palikti Rusijai Krymą. Rusijai reikia paliaubų, kad Putinas laimėtų laiko pasiruošti geresniam puolimui, visi tai supranta. Jei Putinas gaus Kryma, tai rusai priims tai kaip Putino laimejimą - reiks kad visos rusus žutys buvo ne beprasmes, Putino reitingas vel uzaugs. Ir bus dar blogesne situacija, nei dabr yra. Dabar jam chu**vai truksta kariuomenes ir ginklu. Už 2 metų gali nebetrūkti. Kals atomines ir uzims su kariuomene. Trumpas bus valdzioje. Europa bus pavargusi nuo visko. Zelenskis nužudytas ir t.t. Dabar Putinas silpniausuas, jei nusileis, jis vėl stipres valdzioje, plius pasiruoš kariuomenę iš naujo ir strategiją.
donatasv 2022-10-12 09:16
Jei Ukraina išsidera laisvę nato atžvilgiu tada jau galima paišyt visai kitokį vaizdelį ir išgelbėt pasaulį nuo branduolinės grėsmės.
Benediktas 2022-10-12 09:21
Jei Putinas laimes Krymą, gresme pasauliui nedings, kalba eina ne tik apie Ukrainą, o apie demokratinį pasaulį. Šantažas branduoliniu ginklu pavyko. Kinija puola taivani, ir grasina branduoliniu ginklu. Putinas slovinamas rusu vel surenka kariuomene ir sako ukrainieciams pasitraukti is dombaso, nes smogs atomine ir t.t. Pasaka be galo. Trumpas sako: reikia atiduoti Dombasa, pasirasyti su Putinu susitarimą. Jei Putinas paleis atomine 50/50 su Putinu bus baigta, jei nepaleis irgi bus baigta, atsoks fantazijos ir Kinijai. Bus baiktas sitas karas ir konfliktas, prasides raparacijos ir Ukrainos atstatymas. Prasides procesai pacioje Rusijoje. Nepasidavimui šantažui laikui problemos sprendima, pasidavimas - priesinko susitiprinimas ir problemos perkelimas toliau.
donatasv 2022-10-12 09:34
Sankcijų bijosi Kinija. Rusas izoliuotas nuo pasaulio, tą mato ir kinas. Taip kad atgaivint armiją nebus taip paprasta, o ir putkinas neamžinas. Jei rusija siūlys laisvę nato atžvilgiu manau ukraina gaus spaudimą ieškot taikos. Nes tai atideda branduolinio karo grėsmę su tikimybe išvengt. Kuom ukraina arčiau krymo tuo derybų statymai kils. Čia ne putino veido gelbėjimas ir to ką manys apie jį rusai niekam neįdomu. Čia pasaulio gelbėjimas nuo 3 pasaulinio.
Benediktas 2022-10-12 09:39
Rusijos siūlymai neverti tualetinio popieriaus. Rusija su armija ir dabar nieko negali padaryti, naudoja tik branduolini santažą. Putinas dar gyvens 20 metų, nesvarbu, kad jis vaidina ligonį. Negalima pasiduoti branduoliniams šantažui. Negalima leisti Putinui atgauti palaikymą ir duoti pasitikejimo Kinijai branduolinio santazo sekme.
donatasv 2022-10-12 09:55
Ateitis parodys kas bus svarbiau https://www.youtube.com/watch?v=YpzMfAK ... hannel=CNN Net ir pats bidenas išsisukinėja nuo to kas ir kaip bus. Galima sakyt sako mes turime išvengti branduolinės atakos, nes tai gali baigtis armagedonu.
Benediktas 2022-10-12 10:55
Didžiuosiuosi demokratiniu pasauliu, jei nepasiduos Kremliaus branduoliniam šantažui. Jei pasiduos - bus dar daugiau problemų, manau tai supranta. Visokie Erdoganai ir Makronai aišku siūlys visokias derybas. Erdoganas dabar žaidžia Putino interesams, matyt kažką gauna mainais Sirijoje, Armėnijoje. NATO turi tikrinti, ar visi naikintuvai gerai veikia, ar pilotai pasiruošę, pasiruošti amunicijos atsargas, priešraketinę gynybą.
Kirtiklis 2022-10-12 12:49
Neleis jie jokių Branduolinių ginklų, nes tai vienintelis likęs dalykas kas juos saugo. Mitas apie 2 pasaulio armija, tankus lėktuvus - sugriautas. Įsivaizduokite jei paleidžia ir vienas taktinis ginklas suveikia, kiti ne? Ar visai nebeveikia. Kas tada juos saugos? Visi Rusų bijojo o dabar nebelabai. Jei žinai kad vagis turi ginklą - baisu, jei jis išsitraukes ir nutaikęs - dar baisiau. O jei i orą bando išauti ir jis nesuveikia? Vagis jau nebėra baisus, nes tik fiziškai gali kažką dar padaryti blogiausiu atveju, bet tu matai kad jis silpnas fiziškai yra ir nebe varžovas tau.
donatasv 2022-10-12 13:22
Putino postringavimas per teliką niekam neįdomus, užsirovė putinas dabar jį draskys į smulkiausius skutelius. Jei ir bus krymas atiduodamas tai tik realaus armagedono akivaizdoje. Iki tol tavo scenarijų aš palaikau.
Benediktas 2022-10-12 13:24
Reikia suprasti, kad kuo tolia tuo gąsdinimai vis baisesni bus, tam ir yra gąsdinimai skirti. Reikia nepalūžti ir nerašinėti viešai forumuose „o gal geriau atiduoti dalį Ukrainos ir pan“. Reikia tvirtai laikytis. Tegul pabando paleisti atominę.
HardAxe 2022-10-12 16:57
Nato dabar reikia steigti dronų gamyklas, kurios gamintų dronus kamikadzes. Rusijos raketos kelia paniką tarp civilių, bet savižudžiai dronai kelia paniką tarp kareivių. O panikuojantys kareiviai karo nelaimi.