[Žinios trumpai] Muskas skelbia, kad Rusija per pusvalandį gali sunaikinti JAV ir Europą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Laurynas19 2022-10-18 11:58
Na tu apie tą patį kalbi. Atominės labiau suniokos, nei 10 metų karas Ukrainoje. Benediktas šito forumo dalyvis nei kiek nebijo atominio karo ir vos ne už jį, tai darau prielaidą kad ir Ukrainietis kuris dalyvauja kare yra pasiruošęs eiti iki pergalės, nesvarbu ar tai gresia atominiu karu ar ne.
sub 2022-10-18 12:17
Tai dabar dėl vieno psichiškai nepastovaus diktatoriaus, kuris gąsdinasi atominiu ginklu, visas pasaulis turi staiga sustot ir bijot? Ukraineitis, mano manymu, gina savo šalį, namus, save ir savo šeimą, jis yra teisus šioje situacijoje kaip bepažiūrėsi, tai vienaip ar kitaip eis iki galo, nesvarbu kas bebūtų tas galas.
Benediktas 2022-10-18 12:19
Kaip nebijau aš atominių? Bijau, bet ne ant tiek, kad blogis pagrasinęs atomine nugalėtų. Ne taip, kad pasiduotume iš anksto.
immortallt 2022-10-18 12:20
Laurynai, tu galvoji, kad paspaudžia vienas asmuo vieną mygtuką ir jau lekia raketos? Kad jos lėktų reikia ne tik kitų aukšto rango pareigūnų patvirtinimo, bet dar ir žmonių, kurie fiziškai turi paleisti užtaisus ir turėtų turėti pilną supratimą, kad paleidus šiuos užtaisus, jų ir jų šeimų neliks. Taip pat turėtų turėti gerą supratimą, kiek tie užtaisai gerai prižiūrėti.
Laurynas19 2022-10-18 12:28
Pilnai sutinku bei apie tai ir šneku. Ukrainiečiui reikia kovoti ir viskas px. Bet kažkas turi galvoti apie platesnes pasekmes ir ieškoti sprendimų, ką Muskas (galbūt) ir daro bei sako.
Benediktas 2022-10-18 12:34
Muskas sako, reikia duot, ko prašo teroristas ir konfliktas baigsis - kas yra nesąmonė.
Laurynas19 2022-10-18 12:36
Manau kad tą supranta ir septynių metų girta mergaitė. žodžiu čia savaime suprantama. Ir čia vėl grįžtam prie mano komentaro, kur sakiau ar Tiki jog Rusija gali sugebėti numesti bent 3 atomines ir ar tiki jog yra žmonių sugebančių paspausti mygtuką. Kad yra žmonių kurie gali kiaulėms šerti sudegusius kūnus, šaudyti į žmones iš artimos distancijos, sodinti ant šampano butelio, pjaustyti bei kankinti, ridenti nuogus lavonus į duobes, naikinti gyvenamus pastatus ir mėtyti bombas ant "besantykiaujančių" karių galvų MES JAU PUIKIAI ŽINOM. Tai daarau prielaidą, kad yra žmonių (su techniniu išsilavinimu, pilotų) kurie pilnai lengva rankele paspaustų keletą mygtukų net IR be tiesioginio nurodymo.
Dannas3 2022-10-18 12:44
Ble koks tu needekvatus. Taves klausiu, kodel statai putina i aukos vaidmeni, o tu man apie covidus ir trumpa pradedi kliedet.
Laurynas19 2022-10-18 12:47
Man visas šitas karas yra nesąmonė bei jo pradžia. Gilinantis ir diskutuojant į visiškas lankas gali nueiti.. Bet tarkim? Ant Kiek Krymas ištikro buvo UKRAINOS ? nuo 1990 metų iki 2014m aneksijos? Gal rusai vistiek juo naudojosi kaip savo, kai buvo palanki valdžia Ukrainoje? Kai jau pasikeitė valdžia ir Ukraina pradėjo nebeleisti naudotis krymu, Rusai jį pasiėmė 2014m? Daleiskime Rusijai Krymas yra labai svarbus strategiškai, ir jie juo naudojosi visą laiką nuo Putino gimimo. 1921m - 1991m Sovietų sąjungoje, poto per svetimas rankas jį plėtojo. Taip gaunasi, kad pirmą kartą per Rusų istoriją jį nori pasiimti Ukraina kuri nori Stoti į NATO. Nelabai kas ? ane? Ką daryt Rusijai? Arba Pasiduot ir pasmerkt Rusiją žlugimui (tokiai kokia ji yra dabar) arba kovoti iki galo. Tai va tą ir matom dabar?
Laurynas19 2022-10-18 12:50
Tai čia ir buvo atsakymas. Aš nenoriu veltis į diskusiją ir pamąstymus dėl karo, nes viskas karas keistai atrodo. Bet va mano pamąstymai ir tt. dėl ko statau putiną į aukos vaidmenį -> Mano KOMENTARAS virš šio komentaro.
menten 2022-10-18 14:49
Karaliaučiaus kraštą gal nuo XIII a. valdė vokiečių ordinas. Palyginti visai neseniai jį okupavo Sovietų Sąjunga (a.k.a Rusija). Taip gaunasi, kad pirmą kartą per vokiečių istoriją jį nori pasiimti Rusija, reguliariai rengianti išpuolius prieš kaimynines valstybes. Nelabai kas? Ane? Ką dayti Vokietijai? Arba pasiduot ir pasmerkt Vokietiją žlugimui arba kovoti iki galo ir užmėtyt visą pasaulį atominėm (juk Tavo šuns nužudymas yra pakankamas pagrindas nusėti visą Žemę radioaktyviais pelenais). Normalūs žmonės siekia gerovės ir nesvajoja apie miestų naikinimą atominėmis. Deja, visada bus moralinių iškrypėlių, kurie teisins pačias baisiausias skerdynes ir patys ten dalyvautų, jei tik turėtų galimybę.
sub 2022-10-18 15:15
Čia normaliai? Suaaugęs žmogus užaugęs demorkatinėj valstybėj tokias blevyzgas rašo temoje, kuri rimtesnė nei jo gyvenimas.
immortallt 2022-10-18 15:16
Negali kliedėti apie tai kaip "ar pavyktų numesti bombas", jei klausimas yra, ar pavyktų jas paleisti dėl žmogiškojo saugiklio. Tavo klausimas, ar pavyktų nušauti žmogų netyčia iš pistoleto su įjungtu saugikliu. Aš sakau ne nepavyktų. Tu aiškini, bet apsimeskime, kad nėra saugiklio. Bet jis yra! Jei kalbėti apie hipotetinį scenarijų, tokiu atveju vienintelė galima išeitis, atiduodame viso pasaulio kotnrolę tam, kuris turi daugiausia veikiančių branduolinių ginklų. Ai pala, čia ir vėl ne putleris... Tada kuris garsiausiai rėkia? Ai, čia Š. Korėja irgi... Tada branduolinis karas tarp visų wanna be imperatorių?
HardAxe 2022-10-18 15:40
Kaip kažkam kyla panašūs klausimai ar pavyks jiem paleisti bombą ir t.t. Rusijos protu nesuprast... Tai visi žinot. Aišku, kad pavyks, žmogiškajam faktoriui jie turi daug idiotų. pvz kiek Putino aukščiausių generolų yra atėję iš kariuomenės kelio?
Laurynas19 2022-10-18 16:58
Vau. Čia taip įstrigo toks "nekaltas" vienas pasisakymas? Gal paskaityk t.lt straipsnių antraštes , pačius straipsnius, kitus komentarus, bei apskritai pažiūrėk kalbą ukrainiečių bei rusų bei tų pačių lietuvių įvairiuose video. Blevyzga tu...
Laurynas19 2022-10-18 17:09
Realiai tai pasikartosiu: ir girtai septynių metų mergaite aišku (jautriesiems forumo dalyviams pasakau, jog tai mano sugalvota metafora perkeltine prasme reiškianti "labai elementarius teiginius") , kad mėtyti atominių negalima. (ir aš bene vienintelis šiame forume labiausiai to ir norėčiau išvengti sprendžiant pagal kitų komentarus prie kiekvieno strapsnio) Beje palyginimas su Vokiečiais labai prastas, netgi labai. Teoriškai kalbant, galima sakyti vokiečiai ir ėjo iki pat galo (kariaudami netgi su 16-mečiais) ir mesdami viską ką beturi, kad neprarastų Karaliaučiaus (aišku ir visko kitko), jei būtų turėję Atominių, būtų ir jas metę. Bet jie praleimėjo ir prarado viską, ir Vokietija žuvo tokia kokia ji buvo su savo vadu Hitleriu.
Laurynas19 2022-10-18 17:12
Na tu manai jie turi patikimą žmokiškajį saugiklį, aš tuo noriu tikėti, bet kiek mačiau kolkas šiame kare tai aš statyčiau savo pinigus, kad atsirastų labai labai daug žmonių kurie pasiruošę paleisti atomines iš rusijos pusės. Bet čia tik mano nuomonė ir ji neturi sutapti su tavo.
Dannas3 2022-10-18 18:45
Laurynas praktiskai del to ir buvo priimtos tik lengvos sankcijos kai rusija, reikia pripazinti, tiesiog genialiai, be kraujo praliejimo, aneksavo kryma 2014m. Vakarai supranta koks jis geopolitiskai svarbus rusijai, per durna galva padovanotas chrusciovo Ukrainai. As cia visiskai galiu suprast rusus. Butu buve kantrus, butu isalde konflikta ir po kokia 50 metu, kokiai progai pasitaikius ir krymas ju butu ir dejure. Bet tavo visas pasvarstymas ir bandymas ginti putino sprendima subliuksta, kai jis uzsimane visos Ukrainos. Kaip matom, skirtingai nei su krymu, to nieks toleruot nesiruosia.
Kirtiklis 2022-10-18 19:02
Ir kiek parodė - nušauti savo vadą už kvailą įsakymą - taip pat netrūksta pas Rusus. Net ir pats durniausias žmogus pats nenori mirti. Sugalvois paleisti - mirsi pats, prarasi viską. Nei vienas Aukštas pareigas užimantis ir dar turtingas , neis mirti. Nerą ir nebuvo tokio.