[Žinios trumpai] Darosi karšta ir pavojinga: Lenkija prie Baltarusijos gabena daugybę karinės technikos - vežami net tankai, iki dantų ginkluoti kareiviai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Siguas 2022-10-22 12:00
Man atrodo lenkai neiškentės. Kai buvo apšaudomi ir sugriauti Ukrainos miestai, vykdomos taikių gyventojų egzekucijos dar kentėjo. Dabar kai naikinamos elektinės, katilinės, užtvankos jie imsis priemonių. Negalį urbanizuoti žmones gyventi be vandens ir elektros. Kaime dar dar, bet Ukrainoje gal koks 20% gyvena kaime. Miestuose neįmanoma. Ukraina taps antra Sirija kur ižengė Putino orda. Man atrodo NATO turi imtis iniciatyvos nes neįmanoma toliau matyti ukrainiečių kančias. O Baltarusija tai rusijos kolonija. Nėra tokios šalies. Ką pasakys Putinas tą darys Lukošenka. Pulti Ukrainą leido iš savo teritorijos, savo kariuomenės nepanaudojo nes visi buvo prieš. Dabar praplovus smegenis panaudos.
donatasv 2022-10-22 13:58
Neatiduos putinui baltarusijos niekas. Jei jis pradės verst baltarusius žudyt ukrainiečius, žmonės eis verst bulvių maišą, tada Baltarusija su Ukraina varys lauk putino zombius su Cichanouskaja priešakyje ir į Baltarusiją bus įvesta NATO pajėgos taikai palaikyti. Logiškas sprendimas tik toks būtų. Jei to napadarys nato tai tada tikrai rodys silpnumą.
vanduo4 2022-10-22 15:20
Tai gi jie neturi tankų. Visus Ukrainai atidavė.
donatasv 2022-10-22 16:54
Šeip teoriškai rusai ir nemažai atidavė Ukrainai tankų Bet pas rusus gal 20k su visos užkonservuotom senienomis buvo.
immortallt 2022-10-23 02:07
Ant popieriaus, su visais paminklais.
donatasv 2022-10-23 07:58
Nežinau tas skaičius yra gandų lygio. Žinai kaip būna faktai virsta istorijomis, istorijos legendomis.
vanduo4 2022-10-23 11:56
4. Ukrainos kare Rusija prarado apie 30% veikiančios karinės technikos, iš jų - 50% buvo moderni; 5. Tikrovėje - Rusija dar galėtų surinkti didesnę, pilnai aprūpintą, grupę nei karo pradžioje, bet to padaryti negali, nes likusi RUsijos teritorija liks nesaugoma: - todėl jie siunčia visą turimą šlamštą; - mobilizuoja visus galinčius kovoti, kad juos utilizuoti - ypatingai tautines mažumas. Tokiu būdu apsidraudžia nuo galimo perversmo. 6. Branduolinėms pajėgoms reikalinga rimta priežiūra, bet yra duomenų jog po SSSR žlugimo, juodoje rinkoje METALUI buvo parduodama dalys netgi iš balistinių raketų šachtų. Jau 30 metų nebuvo atliktas nei vienas branduolinis bandymas, tad visai įmanoma jog Rusija apskritai neturi naudojimui tinkamo branduolinio ginklo. https://fb.watch/gkOjYvRxHE/ P.s. Kiek suprantu, Rusijai svarbu ištempti iki žiemos, nes pagal juos vakarams pasireikš energetinės problemos, o Pasaulyje emigracijos krizė. Visgi Rusijos armija naikinama greičiau nei vykdomas jų planas.
donatasv 2022-10-23 13:15
Dėl tankų sutinku dėl ilgo konservavimo gali visko būti, tai didelis kiekis technikos reikalaujantis labai didelių investicijų. Dėl branduolinio ginklo nelabai sutikčiau, tokio tipo ginklų galėjo sumažėti, gal net dalį išparduoti kaip metalo laužą, bet apleista iki tiek viskas, absoliučiai viskas nelabai įmanoma. Kaip skelbia rusija turi tūkstančius po ssrs žlugimo dingus finansavimui galėjo likt šimtai... Beto tai nėra kažkokia užmiršta technologija, kurios ruošimo ir panaudojimo procesą visi pamiršo. Šiaurės Korėja neseniai išbandė branduolinį ginklą. Iš kur info gavo manai iš knygų ir interneto?
vanduo4 2022-10-23 15:07
: a) Žiema - galimos diversijos vakarų energetikos bazėse, finansų krizė, ekonominė stagnacija; b) Badas - galimas migracijos augimas iš trečiųjų šalių; c) Remontuoja branduolines galvutes; d) Utilizuoja tautines mažumas, kad po pralaimėjimo, pačioje Rusijoje nekiltų revoliucija; e) Kinijos konfliktas su Taiwanu - tai galimai sumažintų paramą Ukrainai;
immortallt 2022-10-23 16:27
donatasv, reikia ne tik žinių, kaip prižiūrėti branduolinį ginklą, bet jei ir nevykdei priežiūros, iš naujo realiai gali gaminti patį užtaisą. Turint omeny, kad bet ką rimčiau jau nebesugeba pasigaminti, omeny net amunicijos ar šaunamųjų ginklų (kalašnikovų), ne tik karinės technikos, tai rimtai dvejoju ar turi jie pakankamai įrangos, dalių ir specialistų, kad realiai kažką sutvarkytų.