[Žinios trumpai] Neįtikėtina, rusai bėga iš Čiornobajivkos - paskelbtos palydovinės nuotraukos (Foto)  ()

Okupantai iš Čiornobajivkos aerodromo iškėlė visą savo įrangą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-10-30 [Žinios trumpai] Neįtikėtina, rusai bėga iš Čiornobajivkos - paskelbtos palydovinės nuotraukos (Foto)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

8 mėnesius Rusijos kariuomenė laikė įrangą Čiornobajivkoje, nepaisant to, kad kiekvieną kartą ją ten atakavo Ukrainos ginkluotosios pajėgos, tačiau pastarosiomis dienomis kažkas pasikeitė. 

Rusijos Federacijos karo nusikaltėliai iš Čiornobajivkos aerodromo iškėlė visą savo įrangą. Tai buvo užfiksuota palydovinėse nuotraukose spalio 27 d.

„Telegram“ kanalas „Ukraina 365“ skelbia filmuotą medžiagą.

Vietose, kur neseniai buvo technika, dabar – tuščia. Kada tiksliai ir dėl kokios priežasties įsibrovėliai atliko karinių transporto priemonių atitraukimą, nežinoma.

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų Strateginės komunikacijos centras „StratCom“ pažymi, kad nuo pat Chersono srities okupacijos pradžios net nuolatinis Ukrainos ginkluotųjų pajėgų atakavimas ir technikos naikinimas, nebuvo priežastis užpuolikams išvykti ir palikti šią vietą. Čiornobajivka įsibrovėliams tapo „pragaru“, tačiau kiekvieną kartą jie kartojo tą pačią klaidą. Kodėl būtent dabar rusai pakeitė savo 8 mėnesių tradiciją, kol kas neaišku.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(67)
(2)
(65)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: