[Žinios trumpai] Veržiasi visu frontu! Skelbiamas video žemėlapis, kaip Ukraina galingai puola prie Chersono (Video)  ()

Chersono srityje Ukrainos kariuomenės daliniai veržiasi visu fronto plotu ir yra jau tik 15 km nuo Chersono.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-11 [Žinios trumpai] Veržiasi visu frontu! Skelbiamas video žemėlapis, kaip Ukraina galingai puola prie Chersono (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos ginkluotųjų pajėgų daliniai aktyviai juda į pietus Chersono srityje per visą 100 km fronto plotį, ketvirtadienį perėmę kontrolę dar keliuose kaimuose ir gyvenvietėse.

Remiantis gauta informacija, Ukrainos kariuomenė pateko į Bruskinskoje, Borozenskoje kaimus, taip pat į Kiselevką, esančią vos 15 km nuo Chersono.

Tai praneša naujienų agentūros, publikuodamos Ukrainos kariuomenės nuotraukas ir vaizdo įrašus iš išlaisvintų gyvenviečių.

Vaizdo įrašą publikuoja „Telegram“ kanalas „Ukraina 365“.

Ketvirtadienio rytą Ukrainos gynybos pajėgos išlaisvino Snihurivkos miestą.

Apie intensyvius karo veiksmus nepranešama, o tai iš tikrųjų reiškia, kad Rusijos kariuomenė bėga į pietus. Tuo pačiu metu vis dažniau pasirodo vaizdo įrašai su paliktais rusiškais šarvuočiais, o tai patvirtina skubotą evakuaciją.

Ukrainos kariuomenė per paskutines dvi dienas sugebėjo gerokai išplėsti kontroliuojamas teritorijas, esančias Chersono srities dešiniajame Dnipro krante.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(66)
(0)
(66)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: