[Žinios trumpai] Muskas „Twitter“ atblokavo daugybę įžymybių, - visuomenės klausia, ar grąžinti Trumpą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-11-19 14:17
Jau pašalino žinutę, matyt tikėjosi kitokio balsavimo Muskas. F**k Trump Visas tas twitteris tik del Trumpo rinkimu kampanijos ir buvo pirktas.
vanduo4 2022-11-19 15:37
Trump has right to speak - you have right to hear how BOLLOX SOUNDS but he can't be president of people because he does not regret sending them to their deaths to achieve his goals. He is businesman but not polittician....
bahuriux 2022-11-19 16:40
Galiu klysti, bet ar ne tu buvai už trumpą kai jį rinko? Jau per jo rinkiminę kompaniją į prezidentus buvo aišku, kad tai bus Amerikos gėda, taip ir buvo.
vanduo4 2022-11-19 17:15
ar galima turėti kiaušinius neskerdžiant visų, kurie tau nepritaria? - Trump'as turi kažką ko daugelis bijo - dėl silpnumo jie nusiteikę prieš Trump'ą - jis yra patinas kokių reta.
immortallt 2022-11-19 17:27
Trump'as nėra verslininkas. Jis nusikaltėlis, paveldėjęs tėvo milijonus uždirbtus iš amoralios ir greičiausiai ir nusikalstamos veiklos. Savo verslus pastatęs ant korupcijos ir šešėlinių dalykų (iš niekur atsiradę viešieji pirkimai, kuriuose kažkodėl jis gavo išskirtines teises, išimtis mokesčiams savo viešbučiams ir t.t.), o pagal jo įmonių mokesčių deklaracijas, normalaus pelno porą dešimtmečių neuždirbęs, t.y. arba verslai ant bankroto ribos, arba mokesčius slepia. Pilna informacijos ir tiesiog senų žiniasklaidos įrašų, kaip jis laimėjo kokį konkursą uždirba 90% pelną, kai pradeda konkurentai duoti ieškinius, tai konkurentai arba pradingsta, arba puola atsiiminėti ieškinius. Kaip bylos tiesiog atmetamos ir t.t. - korupcija, susidorojimas ir t.t. eina kai tik negauna iškart ko nori. Tas buvo ir kai neperrinko (nors ir pirmo karto dauguma nubalsavo prieš jį, o ne už, bet JAV rinkimuose ne daugumą surinkęs gali laimėti). Ir kiaušų pas jį nėra, yra tik jo ego, jis turi gauti viską, ko jis nori, ir jo vertybės apsiriboja juo pačiu, jei negaus legaliai, visada bandys gauti nelegaliai. Skatinimas ir greičiausiai organizavimas riaušių Kapitolijuje buvo paskutinis bandymas, nesvarbu, kokią žalą tai darė pačiai JAV. Trumpas turi didelį ego ir mažai smegenų. Jis yra chamas, ne patinas, su labai daug pinigų, gerais advokatais, ir su nusikalstamu pasauliu susijusių kontaktų, kurie nelegalius darbus už jį padaro. Tik tiek. Tai nei vyriškumas, nei už save pastovėjimas, nei dar kas nors teigiamo. Daktaras daugiau pinigų būtų turėjęs ir klausęs advokatų darydamas nusikaltimus, dabar būtų laisvėje ir irgi gal laikytum jį patinu ir siūlytum į prezidentus?
Pumper 2022-11-19 18:34
trumpas didžiausias verksnys JAV politikoj, o tau kažkokie patinai vaidenasi.