[Žinios trumpai] Simonian pagaliau suvokė, kas bus po karo: „Mūsų visų laukia Hagos tribunolas“  ()

Anot RT vyriausiosios redaktorės Margaritos Simonian, Rusijai dabartinėje situacijoje belieka bombarduoti Ukrainos kritinę infrastruktūrą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-11-30 [Žinios trumpai] Simonian pagaliau suvokė, kas bus po karo: „Mūsų visų laukia Hagos tribunolas“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistė Margarita Simonian sakė, kad jei Rusijos Federacija pralaimės karą prieš Ukrainą, Hagoje bus teisiami visi režimo atstovai.

„Turime bijoti pralaimėjimo, bijoti gėdos ir bijoti išduoti savo tautą. Jei pralaimėsime, Haga lauks net kiemsargio, kuris tvarko Kremlių“, – mano propagandistė.

Simonian taip pat paminėjo, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ketina išvaduoti Rusijos okupuotą Krymą. Jos nuomone, vienintelė teisinga Rusijos reakcija gali būti tik Ukrainos infrastruktūros bombardavimas.

Be to, ji sakė, kad civilinė infrastruktūra „padeda Ukrainai kovoti“, ir išreiškė suglumimą dėl Rusijos piliečių, kurie nepritaria raketų atakoms prieš Ukrainą, pozicijos. Žurnalistė pridūrė, kad niekas Rusijoje nenorėjo griebtis Ukrainos infrastruktūros naikinimo, ir teigė, kad rusai šiuo atžvilgiu yra pernelyg „malonūs, mandagūs ir netgi nuolankūs tam tikra prasme“.

(10)
(45)
(-35)

Komentarai ()

Susijusios žymos: