Ukrainos savanorių armijos vadas skelbia galingą prognozę – Baltarusija sudarys sąjungą su Lietuva

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Benediktas 2022-12-04 17:49
Mus irgi naudinga būtų tokia sąjunga, nepaisant NATO, nes tai dabar šalys, kurios neapsiribos susirūpinimu ir taip pat gerai žino Rusijos esmę, kaip ir mes. Mums ir Ukrainai pasisekė, kad ne Trumpas buvo Amerikos prezidentas. Vakarų Europa, kol kas neįgali, tikiuosi jie dabar bent apsiginkluos ir kai reikės - turės ką duoti. Panašu, kad Europos klasikinės vertybės: laisvė, tiesa, pamažu taps stipresės rytinėje Europos pusėje pusėje, kuri daugiau slaviška ir tas yra gerai, nes ji arčiau Rusijos, gal prasiskvers ir pro Rusijos membraną.
HardAxe 2022-12-04 23:34
SE, FI jau viską atitinka stojimui į nato ir kiek laiko stoja? Su UA gali nebūti taip lengva, atsiras kokia panaši vetuojanti šalis ir ką...
vyt 2022-12-05 01:29
Visiškai sutinku. Rusija, kaip pūlinys, kuris ankščiau ar vėliau turėjo pratrūkti. Ir, Pratrūko, geriau anksčiau nei vėliau. Na taip, gaila žmonių, dabar visi pamatė kas per Rusija yra iš tikro. Dėjosi didi, o pasirodo ne tokia ir didi.
pirmas 2022-12-05 12:49
Labai noriu, kad tokios prognozės išsipildytų.
holax 2022-12-05 15:58
jau dabar reikia karinio alianso is Lenkijos, Suomijos, baltijos saliu, Slovakijos gal dar. O ne kazkada veliau. skubos tvarka per koki pusmeti ir padarytu. vien su nato ten biski bedu yra. Turkija kiek jai finansiskai naudinga su orkynu metosi, makronas zut but nori to sutraukos putino snuki issaugoti, vokieciai irgi neaiskus. valosi kazkiek nuo savo prorusisku politiku, bet dar begale like, JAV dar ir su kinija turi ka veikt. tad realiai greita pagalba is britu tegausi. O Ukraina jau gales istot kara kai laimes, Baltarusija kai nuo maskvos jungo issivaduos.