[Žinios trumpai] Paskelbė vaizdo įrašą, kurį kategoriškai uždraudė FIFA 2022: kas ten tokio baisaus? (Video)  ()

Ukrainos prezidentas kreipimasis buvo planuotas prieš paskutines pasaulio futbolo čempionato rungtynes ​Kataro sostinėje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-12-19 [Žinios trumpai] Paskelbė vaizdo įrašą, kurį kategoriškai uždraudė FIFA 2022: kas ten tokio baisaus? (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ukrainos prezidentas Volodymyras Zelenskis įrašė kreipimąsi, kurį buvo planuota tiesiogiai parodyti prieš paskutines pasaulio futbolo čempionato rungtynes ​Kataro sostinėje. Kataro valdžia palaikė Ukrainos prezidento iniciatyvą, tačiau FIFA atsisakė prieš finalines rungtynes ​​rodyti vaizdo žinutę.

Vaizdo įrašą savo feisbuke paskelbė Prezidentūros vadovo patarėjas Oleksijus Arestovičius.

Jis pažymėjo, kad Zelenskio vaizdo įraše nėra nieko politiško, futbolo čempionatą priimančios šalies Kataro valdžia palaikė Ukrainos prezidento iniciatyvą. Tačiau, nepaisant to, FIFA neleido rodyti vaizdo pranešimo prieš finalines rungtynes.

 

Vaizdo įraše valstybės vadovas kreipėsi į žmoniją su pasiūlymu surengti Pasaulinį viršūnių susitikimą, kuriame būtų galima aptarti taikos įtvirtinimo klausimus ne tik Ukrainoje, bet ir visame pasaulyje. Prezidentas pažymi, kad taika Žemėje įmanoma taip, kaip taikus žaidimas sujungia skirtingas tautas futbolo aikštėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(68)
(5)
(63)

Komentarai ()

Susijusios žymos: