[Žinios trumpai] „Nejaugi raketos iki mūsų atskrenda?“: antras dublis Engelse (Video)  ()

Rusijos gynybos ministerija patvirtina, kad žuvo trys kariai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Engelso mieste (Saratovo sritis), naktį į pirmadienį, gruodžio 26 d., aerodromo, kuriame yra Rusijos Federacijos strateginė aviacija, teritorijoje įvyko sprogimai. Ten kilo didžiulis gaisras, žuvo trys ir buvo sužeisti keturi žmonės.

Tai pranešė regiono gubernatorius Romanas Busarginas, kuris bandė nuraminti gyventojus, kad panikuoti nėra jokios priežasties. Vietiniai „Telegram“ kanalai paskelbė filmuotą medžiagą iš incidento vietos, įskaitant stebėjimo kamerų filmuotą medžiagą.

Rusijos gynybos ministerija pranešė, kad „pirmadienį oro gynybos sistemos nedideliame aukštyje numušė Ukrainos droną, artėjantį prie Engelso karinio aerodromo Saratovo srityje“. Tačiau patvirtina, kad žuvo trys kariai.

Paskelbtoje filmuotoje medžiagoje girdimas stiprus sprogimo garsas ir ryškus blyksnis, po kurio automobiliuose suveikė signalizacija. Kitame vaizdo įraše galite išgirsti, kaip mieste buvo įjungtas oro antskrydžio signalas.

 

Vietos gyventojai rašo, kad aerodromo teritorijoje išgirdo švilpimą, o po to kelis sprogimus: „pirmas silpnesnis, antrasis daug stipresnis“.

„Vėl atskrido kažkas?“, „Kažkur 02:30 vietos laiku išgirdau švilpimą, o paskui garsus „pokšt“, „Švilpimas prieš „sprogimą“ buvo aiškus. Nejaugi raketos iki mūsų atskrenda?“ - rašė žmonės socialiniame tinkle.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(144)
(0)
(144)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: