Efektas viršijo visus lūkesčius: skelbiamas idiotiškas rusų sprendimas – 5 tonos dyzelino tiesiog sudegino šimtus okupantų  ()

Sausio 2 dieną Rusijos Federacijos gynybos ministerija pripažino mobilizuotųjų sunaikinimą Makijivkoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-03 Efektas viršijo visus lūkesčius: skelbiamas idiotiškas rusų sprendimas – 5 tonos dyzelino tiesiog sudegino šimtus okupantų  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos gynybos ministerija praneša apie 63 žuvusius okupantus. Ukrainos pusė, vietos gyventojai ir Rusijos propaganda kalba apie šimtus nužudytų rusų.

Samaros žiniasklaida jau rašo apie masinę jų „mobilizuotųjų“ mirtį Makijivkoje. Tiesa, tikrąjį nuostolių skaičių vietos valdžia bijo įvardyti, sako, kad tikslina duomenis.

Žuvusiųjų šeimos nėra tikros, kad sužinos tiesą: „mobikai“ buvo suplėšyti į gabalus. Tikriausiai niekas nesivargins atlikti DNR tyrimų.

„Daugelis buvo taip suplėšyti, kad iš kūnų praktiškai nieko neliko“, – apie artimųjų kelionės į karą rezultatą pasakoja samariečiai.

Žuvusiųjų giminaičiai Toljatyje nusprendė sausio 3 dieną vykti į atminimo susitikimą. Jie viešai rašo, kad V. Putinas jau buvo informuotas apie „incidentą“. Jis esą nurodė kariškiams ir Tyrimų komitetui atlikti tyrimą ir pateikti rezultatus iki sausio 6 d.

 

Tuo tarpu internete pasirodė informacija, kad po mokyklos griuvėsiais, kur skraidė Ukrainos ginkluotųjų pajėgų „dovanos“, tebėra įsibrovėlių kūnai. Smūgio poveikis pranoko visus lūkesčius, nes rusų vadovybė nusprendė mokyklos pastate patalpinti ne tik karius, bet ir amuniciją bei 5 tonas dyzelino. Daugelis užduso po griuvėsiais nuo degančio kuro dūmų.

Nepatvirtintais pranešimais, jau dabar kaltinama „karinė-politinė DLR vadovybė“. Visi skubiai renkasi Rostove.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(183)
(3)
(180)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: