Rusijoje šokas: atskleista ilgai slėpta paslaptis, ką daro Ukraina su HIMARS  ()

Šimtų Rusijos okupantų denacifikavimas Makijivkoje nėra vienintelė sėkminga Ukrainos ginkluotųjų pajėgų operacija per plataus masto karą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-03 Rusijoje šokas: atskleista ilgai slėpta paslaptis, ką daro Ukraina su HIMARS  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Antroji armija“ buvo visiškai nepasirengusi tikram karui. Per 10 karo mėnesių rusai parodė pasauliui, kad neturi profesionalų, kokybiškos ginkluotės ir kritinio mąstymo.

Tačiau ataka Makijivkoje „pramušė“ dugną.

Teroristas Igoris Strelkovas-Girkinas rašo, kad jam žinomi keli atvejai, panašūs į „Makijivkos pikniką“.

Jis paskelbė vadinamojo „liaudies gubernatoriaus“ Pavelo Gubarevo pranešimą, rašančio, kad vasarą Charkivo kryptimi turėjo užnugario bazę Aleksandrivkoje. Užpuolikai apsigyveno pramoninės bazės sandėlyje.

„Grįžę iš mūšio ten su 7 sužeistaisiais, sužinojome, kad užnugario bazę sutvarkė „Grad“. Tą kartą 2 žuvo ir 18 buvo sužeistų. Po incidento personalas jau buvo apsigyvenęs kaime, o sandėliai buvo perkelti. Tai 2022 metų pavasario-vasaros klaidos. Mes kovojame 11-ą mėnesį!“ – piktinasi Gubarevas.

Tačiau jo žmonos parodymai pasirodė dar įdomesni: „HIMARS kasdien skraido į viešbučius, kuriuose įsikūrę administracijos darbuotojai, žurnalistai ir kiti komandiruoti asmenys. Gatvėse diversantai sprogdina pareigūnus“.

Anot Gubarevo žmonos, pabėgusi Chersono „administracija“ neleidžia įsibrovėliams įsikurti privačiuose namuose.

„Sunku suskaičiuoti, kiek ten karių žuvo nuo šios valdžios kvailysčių. Tai šimtai žmonių, šimtai“, – reziumavo ji.

 

Kiti užsimena, kad Makijivkoje išties yra labai daug likviduotų rusų. Propaganda reikalauja surasti ir nubausti „kaltininką“, kitaip visa Rusija pavirs Makijivka.

Tuo tarpu soc. tinklų vartotojai reikalauja tiesos iš propagandistų apie kitų Rusijos kariuomenės bazių apšaudymą. Pasirodo, Luhansko srities Červonopopovkoje žuvo apie 200 žmonių. Iš pradžių „kariniai korespondentai“ slėpė šią istoriją, tačiau po smūgio Makijivkai internete pasirodė ekrano kopijos su skaičiais.

Žmonės piktinasi, kad sunaikinti įsibrovėliai net Rusijos Federacijoje nėra laikomi žmonėmis ir net sausoje statistikoje nekalba apie savo mirtį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(142)
(0)
(142)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: