Nebegali nuslėpti – Rusijos gynybos ministerija atnaujino duomenis apie nuostolius po Makijivkos atakos (Video)  (1)

Rusijos kariuomenės vadas Sergėjus Sevriukovas pranešė, kad tarp žuvusiųjų Makijivkoje buvo pulko vado pavaduotojas papulkininkis Bachurinas.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-01-04 Nebegali nuslėpti – Rusijos gynybos ministerija atnaujino duomenis apie nuostolius po Makijivkos atakos (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos gynybos ministerija paskelbė, kad naktį iš gruodžio 31 į sausio 1 d. Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms apšaudžius 19-ąją profesinę technikos mokyklą, žuvo 89 kariai. Anksčiau skelbta apie 63 žuvusius.

Tai tapo žinoma iš Rusijos ginkluotųjų pajėgų pagrindinio karinio-politinio skyriaus viršininko pirmojo pavaduotojo generolo leitenanto Sergėjaus Sevriukovo vaizdo įrašo.

„Deja, atliekant gelžbetoninių konstrukcijų griuvėsių analizę, žuvusių mūsų bendražygių skaičius išaugo iki 89“, – sakė jis.

 

Jis taip pat pažymėjo, kad pulko vado pavaduotojas papulkininkis Bachurinas žuvo per ginkluotųjų pajėgų puolimą. Rusijos karininko teigimu, per karinės bazės išpuolį žuvusiųjų ir sužeistųjų šeimos sulaukia „būtinos pagalbos ir paramos“.

Gynybos ministerija nurodė, kad tragedija įvyko dėl to, kad Rusijos kariai pasinaudojo savo mobiliaisiais telefonais ir taip perdavė savo buvimo vietą Ukrainos pajėgoms.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(48)
(1)
(47)

Komentarai (1)