Rogozinas apkaltino Prancūziją „kraujo troškimu“ – atsiuntė Macronui neįprastą „suvenyrą“ (Foto)  ()

Buvęs „Roskosmos“ vadovas tvirtina, kad į restoraną „atkeliavę“ sviediniai buvo iššauti iš prancūziško savaeigio ginklo CEASAR. Todėl jis tikina, kad Prancūzija turi prisiimti atsakomybę už savo karo nusikaltimus Donbase.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Buvęs „Roskosmos“ vadovas ir karinių patarėjų grupės „Carist Wolves“ vadovas Dmitrijus Rogozinas iš jo kūno išimtą šrapnelį nusiuntė Prancūzijos prezidentui Emmanueliui Macronui. Apie tai praneša „RIA Novosti“.

Po operacijos iš Rogozino kūno buvo išimtas sviedinio fragmentas, kuris tariamai buvo paleistas iš prancūziško savaeigio ginklo CEASAR. Buvęs „Roskosmos“ vadovas išsiuntė laišką Prancūzijos ambasadoriui, kuriame grasina Prancūzijai, JAV, Didžiajai Britanijai, Vokietijai ir kitoms NATO šalims atsakomybe „už karo nusikaltimus“ Donbase.

 

Laiške Rogozinas tvirtina, kad Prancūzija išdavė buvusio prezidento Charleso De Gaulle'io idėją ir tapo viena gobšiausių Europos šalių. Jis lygina Prancūzijos vadovybę su Viši režimu (okupuotos Prancūzijos vyriausybe Antrojo pasaulinio karo metais), sakydamas, kad jie laikosi „pagrindinių hitlerininkų įpročių“.

Propagandistai paskelbė ir sviedinio fragmento nuotrauką, kuri yra mažesnė už vieno rublio monetą (20 mm skersmens).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(3)
(16)
(-13)

Komentarai ()