[Žinios trumpai] Vos vienu sakiniu: įspūdinga, kaip Ukrainos kariuomenė reagavo į Putino „paliaubų“ pasiūlymą  (0)

Trumpiausias ir informatyviausias buvo Ukrainos informacinių pajėgų atsakymas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prezidento kanceliarijos vadovo patarėjas Mychailo Podoliakas pakomentavo Kremliaus pareiškimą dėl kalėdinių paliaubų įvedimo Ukrainoje.

Jis priminė, kad Ukraina nepuola svetimos teritorijos ir nežudo civilių. Ukrainos ginkluotosios pajėgos su įsibrovėliais kovoja tik savo žemėje.

„Antra. Rusijos Federacija turi palikti okupuotas teritorijas – tik tada prasidės laikinos paliaubos. Neveidmainiaukite“, – rašė Podoliakas.

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius Oleksijus Danilovas pareiškė, kad Ukraina netiki Maskvos sprendimu Kūčių vakarą ir per Kalėdas nutraukti ugnį. Jis atsakė, kad Ukrainos ginkluotosios pajėgos ir toliau gins savo žemę, nepaisant Maskvos bandymų sukurti savo „tikinčios“ ir „pamaldžios“ šalies įvaizdį.

Trumpiausias ir informatyviausias buvo Ukrainos informacinių pajėgų atsakymas. Jie įsibrovėliams priminė, kad Ukraina Kalėdas šventė gruodžio 25 d., o sausio 7-oji – darbo diena.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(175)
(0)
(175)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (0)

Susijusios žymos: