Skelbiamas sensacingas spėjimas: V. Putinas artimiausiomis dienomis gali atvykti į Ukrainą  ()

Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu paskelbė paliaubas visoje Ukrainos fronto linijoje nuo sausio 6 d. vidurdienio iki 7 d. vidurnakčio. Kremliaus pareigūnų nuomone, stačiatikiams „turėtų būti suteikta galimybė dalyvauti pamaldose“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos Federacijos prezidento spaudos sekretorius Dmitrijus Peskovas sakė, kad Kremlius nieko nežino apie tariamus Rusijos prezidento Vladimiro Putino planus Kalėdų dieną, sausio 7-ąją, apsilankyti Ukrainos Donecke. Tai praneša TASS.

Socialiniuose tinkluose pasirodė žinutės apie planuojamą valstybės agresorės vadovo kelionę į Ukrainą per vadinamąsias „kalėdines paliaubas“. Neva tam ir buvo paskelbtos paliaubos, kad Putinas galėtų atvykti į Donecką. Anot Mariupolio mero pavaduotojo Petro Andriuščenkos, tokie gandai yra nepagrįsti.

„Esu pasiruošęs lažintis su bet kuo, kad jis Donecke nebus ne tik per Kalėdas, bet ir niekada. Bent jau gyvas“, – rašė jis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(25)
(11)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: