„Didysis Putino karas“ – kodėl Ukrainoje nematome „naujausių“ Rusijos ginklų: kokia dabartinė jų būklė (Foto)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

mixed 2023-01-21 18:08
Na tai pirma shroto reikia atikratyti, o geriausia pasilikti rimtiem reikalam.
donatasv 2023-01-21 21:36
Visai pritariu mixed. Aš ir lygiai taip pat daryčiau pirma seną techniką naudočiau. Žvelgent į putino karą, jam nelabai rūpi žmonės, tai tiks ir sena. Kol sunaikins seną dar spės pridaryti žalos. Pasaulis labai aiškiai pasako, kad remia Ukraina ir nori, kad ji laimėtų. Bet suvažiavo sena technika. Ne tai, kad pasauliui nerūpi ukrainiečių gyvybės tiesiog sena technika paprastesnė galbūt. Daugiau paruoštų žmonių dirbt su ja ir t.t. Jei teoriškai rusas pultų Europą iš visų sandėlių važiuotų viskas kas dar tinkama naudot. Tokia pat taktika būtų ir pas mus. Nes naujos technikos visiems ir visur neužtektų, o į svarbiausius taškus suvažiuotų viskas kas geriause.
azotas 2023-01-22 13:24
tai, kad jie net to shroto neturi, pakviete 300 tukstanciu sauktiniu, bet negali visu aprupint.
Kirtiklis 2023-01-22 14:47
Tikrai? Atsikrato shroto, savo kareivių, užimtų teritorijų ir kariauti metus laiko nusprendė. Wunderwaffe pasilikę ir taupo matai haha.
donatasv 2023-01-22 15:44
O kas čia keisto? Karas neina jų norima linkme. Prasidėjus ilgajai fazei reikia daug ir pigių ginklų, nes brangūs greitai baigesi. Per antrą pasaulinį karą siuntė 3 žmones su vienu šautuvu ir laimėjo karą. Rusas kolkas savoje kėdėje. Tikslus pagrindinius visi aplinkui tik spėlioja, planas max paimt Ukrainą kaip matome nepavyko, jei planas minimum išlaikyti Krymą tai, jei tie ginklai yra ten ir turėtų išlysti.