„Jis supanikuos“: V. Girkinas skelbia apie V. Putino pabėgimą iš Rusijos  ()

Rusijos diktatorius Vladimiras Putinas kritiniu momentu gali bandyti pabėgti iš Rusijos, sako Igoris Girkinas-Strelkovas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Karo nusikaltėlis Igoris Girkinas, žinomas Strelkovo pravarde, mano, kad Rusijos diktatorius gali bandyti bėgti iš Rusijos. Apie tai jis perspėjo interviu Rusijos propagandistui tinklaraštininkui Andrejui Karaulovui.

Girkinas atkreipė dėmesį į tai, kad po beveik metus trunkančios „specialios operacijos“ Putinas vis dar neprisiėmė atsakomybės už agresijos eigą ir likimą. Šiuo atžvilgiu gali būti, kad kritiniu momentu diktatorius bandys pasislėpti.

„Atėjus kritinei situacijai Putinui gali kilti noras pabėgti, viską mesti. Pagal jo psichotipą, būtent tokioje situacijoje jis gali supanikuoti ir bandyti tiesiog pašokti, kad išgelbėtų savo asmeninį gyvenimą...Kaip Janukovyčius“, – sakė Strelkovas.

Pastebėtina, kad, jo nuomone, pagrindinis pretendentas į Putino kėdę yra dabartinis Rusijos gynybos ministras Sergejus Šoigu, pastaruoju metu sustiprinęs savo politines pozicijas ir galią. Strelkovas įsitikinęs, kad Rusijos diktatorius susilpnėjo ir pradėjo prarasti kontrolę.

 

Kur bėgtų Putinas? Pasak buvusio Putino kalbų rašytojo Abbaso Galliamovo, Putino aplinka jau ruošiasi diktatoriaus evakuacijai į Lotynų Ameriką ir savo pačių pabėgimui iš Rusijos. Projektas buvo pavadintas „Arka“.

(15)
(28)
(-13)

Komentarai ()

Susijusios žymos: