Putinas sumažino Lukašenkos reitingą iki paštininko: Kremliaus vadovas turi planą ir 3 reikalavimus Vakarams  ()

Putinas turi planą: susitikti su Bidenu Minske.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

JAV prezidentui Joe Bidenui įteikęs kvietimą į trišalį viršūnių susitikimą Minske, Aleksandras Lukašenka nusirito iki asmeninio Vladimiro Putino paštininko.

Baltarusijos vadovu pasiskelbęs apsišaukėlis leido suprasti, kad ten bus ir Vladimiras Putinas. Tai „24 kanalui“ pareiškė žurnalistas Vitalijus Portnikovas.

Baltarusijos vadovas stengiasi įtikinti, kad reikalingos derybos dėl karo pabaigos ir visa tai galima pasiekti kartu su Rusijos Federacija ir JAV, tačiau tam reikia „suteikti nuolaidų Putinui“ – diktatoriui, atsakingam už dešimtis tūkstančių ukrainiečių mirtis, miestų ir kaimų sunaikinimą, teritorijų okupaciją.

 

Pirma, kaip pareiškė Portnikovas, Putinas nori matyti NATO karinės pagalbos Ukrainai sumažinimą. Antra, Kremliaus diktatoriui reikia, kad Ukraina pripažintų visas okupuotas teritorijas rusiškomis. Trečia, Rusijos vadovui reikia garantijų, kad Ukraina neįstos į NATO.

Natūralu, kad niekas Baltuosiuose rūmuose nesutiko su trišaliu viršūnių susitikimu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(31)
(17)
(14)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()