„Žinoma, galime pašalinti“: Rusijoje kyla neregėtas isterijos priepuolis dėl Bideno vizito Kyjive (Video)  (1)

Skabejevą ištiko isterijos priepuolis dėl Amerikos lyderio atvykimo į Ukrainą.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-02-20 „Žinoma, galime pašalinti“: Rusijoje kyla neregėtas isterijos priepuolis dėl Bideno vizito Kyjive (Video)  (1)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Amerikos prezidento Joe Bideno vizito Kyjive fone rusai sukėlė tikrą isteriją. Pagrindinė Putino propagandistė Olga Skabejeva „RosTV“ eteryje net įrodinėjo, kad JAV vadovui, atvykimo į Ukrainą laikotarpiu, buvo „suteiktos saugumo garantijos“.

„Žinoma, galima pašalinti Bideną, bet tikriausiai čia jau būtų per daug“, – sakė Rusijos Federacijos generolas leitenantas Jevgenijus Bužinskis.

Atsakydama į tai, Skabejeva tiesiog „sprogo“ ir pradėjo šaukti, kad „grasinti Putinu yra normalu“, „susprogdinti „Nord Stream“ taip pat normalu, bet „grasinti Bidenui yra per daug“.

Po to studijos svečiai ėmė ciniškai diskutuoti apie tai, kas, JAV prezidento mirties atveju, ateitų į valdžią. Bužinskis taip pat pridūrė, kad „Bideno saugumo garantijas suteikė Rusijos Federacija“.

 

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(13)
(52)
(-38)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai (1)

Susijusios žymos: