Rusijoje tikra isterija dėl vyno – skelbiama, ką surado parduotuvėje ir kaip „visiems nunešė stogą“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Absoliutas 2023-03-01 14:28
Tai yra putino karas, paprasti rusijos pilieciai niekuo deti…
punktyras 2023-03-01 15:39
Į parduotuvės priežiūros tarnybą su skundu kreipėsi ne Putinas.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-03-01 19:15
Tai yra žmonės, kurie gali tą situaciją įvertinti "plačiąja prasme", o kiti situaciją vertina pagal tai, ką jiems sakė per TV. Na pvz. mes manom, kad šio karo tema mes viską geriau suprantam už juos. Bet jie tą patį mano apie save Tai kokios mintys žmogaus galvoje sukasi priklauso nuo visos tos gyvenimiškos patirties. Kaip aš sakau man labai pasisekė, kad paauglystėje sesė netyčia sudaužė televizorių. Po to mama nupirko kompiuterį, o TV visai nebežiūrėjau. Tai tuo metu išmokau informaciją susirasti pats. Ir žinoma tas "susirasti pats" priklausė nuo to, ką man pateiks google Kai Lietuvoje buvo uždrausti tie rusiški kanalai, pas mane atėjo kolega ir klausia kaip padaryti, kad jo mama galėtų žiūrėti tuos kanalus: ji per visą gyvenimą įpratusi ir jai čia dabar didžiulė netektis. Per 2014 metų įvykius su tuo kolega diskutavom, tai akivaizdžiai jis palaikė Rusiją. Dabar ta tema nusprendėm nešnekėti, nes akivaizdžiai susipyksim Tai va iki kokio lygio veikia tas proto pisimas per TV Todėl ir sakau, kad mums būtina išlaikyti "aukštą moralinį statusą" visoje žiniasklaidoje - yra kas iš to mokosi gyventi. Visi tie keiksmažodžiai, tas mėgavimasis iš naikinamų rusų - visa tai taps kažkieno gyvenimo pagrindu (to, kas dabar yra pakankamai jauno amžiaus). Tiesiog nereikia visuomenėje tokių žmonių, kurie turėtų kažkokį "įgimtą nusistatymą" prieš tam tikrą tautą/rasę/pakraipą, nes tai virs dar vienu "agresijos šaltiniu".
immortallt 2023-03-02 11:16
Išmokai susirasti informaciją Susirasti yra viena, atsiverti sputniknews.lt ar kitą atkartojantį šaltinį kaip respublika.lt ir jau galvoji, kad esi informuotas Tiek kad padidėja "rizika", kad pakliūsi ir ant rimtesnio šaltinio, bet nebūtinai reiškia, kad sugebėsi įvertinti, kuris patikimesnis. Būtent, ruskyne masėmis susirasti informaciją gali, bet patikimumo įvertinti - nenori ar nesugeba. O dėl paprastų piliečių, šiuo metu, bet kuris dirbantis ar pinigus leidžiantis ruskyne pilietis tiesiogiai ar netiesiogiai prisideda prie karo Ukrainoje išlaikymo. Tai jei esi pilietis, bet pabėgai iš ruskyno ir jokių mokesčių ruskyne nebemoki - tada gal ir nesi labai jau dėtas (klausimas už ką balsavai). Bet jei esi ruskyne - dar ir kaip dėtas.
mindaugas.vaitiekūnas 2023-03-02 15:36
O ar dėl situacijos nesi pats dėtas čia, sėdėdamas ir rašydamas apie tuos dalykus vietoje to, kad pasirinktum ir kovotum už tam tikrus dalykus? Ar tavo neveiksnumas yra tavo asmeninis reikalas ir iš principo jis nieko negali nulemti, nes tu čia ne prie ko? Matai, baksnoti pirštais gana paprasta!