„Su*%:):$* pagaliau tą Kyjivą!“. Visa Rusija šokiruota, ką išdrįso padaryti Ukraina - kyla dar neregėta isterija  ()

Praėjusi diena rusams buvo itin nerami. Šalies agresorės teritorijoje pasigirdo nemažai sprogimų. Situacija buvo tokia įtempta, kad Sankt Peterburge net dangus buvo uždarytas skrydžiams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Žinoma, masinė dronų ataka šokiravo rusus. „Telegram“ kanaluose jie ragino savo šalies karinę vadovybę veikti ryžtingai ir skundėsi, kad dabar nesijaučia saugūs, praneša „24 kanalas“.

Rusai skundžiasi, kad kaip vienai dienai – per daug sprogimų. Ukraina rekomenduoja pasiruošti, nes tokių dienų laukia dar daug. Štai keletas išsigandusių rusų komentarų:

Laikas atsakyti. Šiandien jau daug...

O ką į tai atsakys Šoigu?

Sunaikinti Kyjivą

Prisižaidėme su tarptautiniais partneriais ir raudonomis linijomis

Atėjo laikas „kalibruoti“ Ukrainą suaugusiųjų būdu

Kiek galima? Aš, žinoma, nesu radikalių pažiūrų, bet laikas baigti, Ukraina neturėtų egzistuoti

 

Ko mes laukiame? Maskvos sritis, Sankt Peterburgas, Belgorodas, Krymas, Krasnodaro sritis, dabar Jeiskas. Ko dar laukti, jeigu jau per ilgai ir taip laukėme?

Ir tai tik dalis to, ką rašo vadinamieji „gerieji rusai“, kurie neina į frontą. Visi jie nuolat ragina sunaikinti Ukrainą ir reikalauja iš aukščiausios karinės vadovybės radikalių veiksmų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(16)
(52)
(-36)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()