Kažkas išdavė pagrindinį Rusijos propagandistą: iš mirties ištrūkęs Solovjovas skelbia, kas nutiko  ()

Pasak Rusijos propagandisto Vladimiro Solovjovo, Rusijos specialiosios tarnybos turi išsiaiškinti, kas Ukrainos ginkluotosioms pajėgoms nutekino informaciją apie jo judėjimą okupuotoje Donecko srities teritorijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-05 Kažkas išdavė pagrindinį Rusijos propagandistą: iš mirties ištrūkęs Solovjovas skelbia, kas nutiko  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Rusijos propagandistas Vladimiras Solovjovas patvirtino, kad lankydamasis Rusijos ginkluotųjų pajėgų 155-osios jūrų pėstininkų brigados pozicijose netoli Vuhledaro Donecko srityje pateko į artilerijos apšaudymą. Apie tai jis kalbėjo sekmadienį, kovo 5 d., televizijos kanalo „Rossija-1“ laidoje „Sekmadienio vakaras su Vladimiru Solovjovu“.

Propagandistas teigė, kad Ukrainos artilerija intensyviai apšaudė gyvenvietę, kurioje jis susitiko su Rusijos kariais. „Bet nieko, viskas pavyko“, - pabrėžė Solovjovas.

Solovjovas įtaria, kad informaciją apie jo filmavimo grupės judėjimą okupuotoje Ukrainos regiono teritorijoje kažkas perdavė Ukrainai. Jis įsitikinęs, kad su tuo susidoros Rusijos specialiosios tarnybos. „Manau, kad karinė kontržvalgyba išsiaiškins, kaip priešas sužinojo apie mūsų judėjimą“, – pridūrė jis.

(13)
(29)
(-16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: