Baltarusijos KGB: „į šią akciją buvo įtrauktos ir Lenkijos specialiosios tarnybos“  ()

Baltarusija teigia, kad Lenkijos specialiosios tarnybos taip pat gali būti susijusios su Rusijos lėktuvo A-50 sprogdinimu Mačiuliškių aerodrome.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-10 Baltarusijos KGB: „į šią akciją buvo įtrauktos ir Lenkijos specialiosios tarnybos“  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Įgyvendindami operatyvines ir paieškos priemones, su didele tikimybe galime teigti, kad į šią akciją buvo įtrauktos ir Lenkijos specialiosios tarnybos. Tai liudija ir tai, kad keli asmenys iš vadinamųjų „bėglių“ šiuo metu yra Lenkijos teritorijoje“, – BELTA cituoja KGB darbuotoją.

Pasak jo, šie žmonės buvo „įsitraukę į ginklų, bepiločių orlaivių tiekimo į Baltarusijos teritoriją organizavimo kanalus, užtikrina teroristų patekimą į Respublikos teritoriją, rengia ir įgyvendina jų evakuacijos maršrutus“.

Tuo tarpu Lukašenka tvirtino, kad A-50 ataką organizavo Ukrainos Saugumo tarnyba. Propagandistai net parodė „diversantą“ - neva Ukrainos pilietį, kuris susprogdino lėktuvą. Tačiau diktatoriaus specialiosios tarnybos paskelbė kitą versiją.

 

Vasario 26 d. Baltarusijos partizanų grupė BYPOL ir opozicijos lyderiai pranešė, kad Rusijos ankstyvojo perspėjimo ir operacijų valdymo lėktuvas A-50 buvo apgadintas dėl bepiločio orlaivio atakos Mačiuliškių aerodrome.

(5)
(15)
(-10)

Komentarai ()

Susijusios žymos: