„Tai visiškai neatitinka tikrovės!“ Kyjivas įsiutęs, ką amerikiečiai paskelbė apie Ukrainos kariuomenę  ()

„The Washington Post“ straipsnyje išdėstyti faktai neatitinka tikrovės.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-15 „Tai visiškai neatitinka tikrovės!“ Kyjivas įsiutęs, ką amerikiečiai paskelbė apie Ukrainos kariuomenę  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Nacionalinio saugumo ir gynybos taryba paneigė „The Washington Post“ gautą informaciją apie Ukrainos kariuomenės kokybės pablogėjimą dėl kvalifikuotų kovotojų praradimo ir abejonių dėl Ukrainos ginkluotųjų pajėgų gebėjimo vykdyti veiksmingą kontrpuolimą.

Atitinkamą komentarą pateikė NSDC sekretorius Oleksijus Danilovas, praneša Censor.NET, remdamasis „Zerkalo Nedeli“.

Nacionalinio saugumo ir gynybos tarybos sekretorius patarė Ukrainos žiniasklaidai nepublikuoti „The Washington Post“ straipsnio, nes jis „visiškai neatitinka tikrovės“.

„Mes labai atidžiai skaitėme šiuos laikraščius iki vasario 24 d., kai visi vienbalsiai tvirtino, kad bus bėdų, kad mes neapsiginsime. Mus iš anksto užrašė į pralaimėjusiųjų stovyklą“, – sakė Danilovas. Anot jo, „The Washington Post“ straipsnyje išdėstyti faktai neatitinka tikrovės, kartu jis pripažino, kad situacija fronte yra sunki.

„Taip, situacija komplikuota. Jau metus kariaujame prieš didelę, bet neprotingą šalį. Žinojome, kad mums bus sunku. Dėkojame partneriams už paramą, bet dabar skaityti tikrovės neatitinkančią informaciją nėra labai malonus dalykas“, – pabrėžė Danilovas.

 

Danilovas pažymėjo, kad „The Washington Post“ publikacija panaudojo duomenis iš „kai kurių šaltinių“, kurių pavardės nebuvo įvardintos, todėl, anot jo, tai labiau žaidimas, kuriuo siekiama primesti Ukrainai Rusijos Federacijai naudingus scenarijus, įskaitant „taikų“ teritorijų Ukrainoje padalinimą pagal vadinamąjį Korėjos scenarijų.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(98)
(13)
(85)
MTPC parengtą informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško VšĮ „Mokslo ir technologijų populiarinimo centras“ sutikimo draudžiama.

Komentarai ()

Susijusios žymos: