[ŽT] Žvalgybininkas: „Tai tikrai rimta. Baltarusija bus nušluota nuo žemės paviršiaus“ (Video)  ()

J. Švecas įvardijo šalį, kuriai iškils grėsmė po Rusijos branduolinių ginklų dislokavimo Baltarusijoje.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2023-03-30 [ŽT] Žvalgybininkas: „Tai tikrai rimta. Baltarusija bus nušluota nuo žemės paviršiaus“ (Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Jurijaus Šveco aktualijų analizę galite pamatyti vaizdo įraše „YouTube“ kanale.

Buvęs SSRS KGB Pirmosios pagrindinės valdybos Vašingtono rezidencijoje KGB majoras išsakė savo nuomonę apie galimą Rusijos taktinių branduolinių ginklų dislokavimo Baltarusijoje perspektyvą: „paruoškite geras priedangas, kur bus atvežti taktiniai branduoliniai ginklai. V. Putino teigimu, nors juo ne visada reikia tikėti, jei rusai ketina iškasti šachtas, slėptuves ir suaktyvinti jas iki liepos 1 d., įsivaizduoju, ką jie iš to padarys“.  

Jurijus Švecas paaiškino, kodėl nei Vakarai, nei Ukraina neturėtų bijoti naujos V. Putino branduolinės grėsmės: „Jei jie tikrai ketina tai įvykdyti, tai bus kažkokie silpni įtvirtinimai su atominėmis raketomis, kurias prireikus lengvai sunaikins šios B61 (termobranduolinės bombos), jos yra pagrindiniai JAV strateginių branduolinių pajėgų ginklai“.

 

„Tikras taktinių branduolinių ginklų dislokavimas Baltarusijos teritorijoje yra vienintelis dalykas, kuris kelia pavojų Baltarusijos teritorijai. Tai tikrai rimta, nes jei iš ten paleidžiama raketa, tada sulig pirmuoju smūgiu į visus šiuos įtvirtintus objektus, kuriuos V. Putinas ketina įrengti Baltarusijos teritorijoje, bus smogtas galingas atsakomasis smūgis“, – sakė buvęs žvalgybos pareigūnas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: MTPC
MTPC
(171)
(8)
(163)

Komentarai ()